Side 1 av 1

H1 - TVN2 3-0: Skolerte gjestene

InnleggSkrevet: 19 Feb 2008, 22:28
Sindre
Hjemmebane. Erfaring. Alderspoeng. Uansett hvilken unnskyldning TVN snakker om i morgen, var det aldri tvil om OSI-seier.

OSI – TVN 2 3-0: 25-19, 25-11, 25-20

Topp Volley Norge har et ensemble av volleyballtalenter fra hele landet. Men før andrelaget kan stille med en førstesekser der aller er myndige, har ikke ungguttene nok myndighet til å utfordre et godt rutinert studentlag. Selv om de veslevoksne gjestene var mest skjerpet under nettoppvarmingen fredag, ble det tydelig at klasseforskjellen til OSI er mer enn et par klassetrinn.

Men i den første runden til 25 var det mer selvsikkerhet enn maks innsats fra hjemmelaget i Domus Athletica. Feilserver og reservasjon i angrep har noe av skylda. I tillegg demonstrerte gjestene at de har en spillerhøyde godt over landsgjennomsnittet for en videregående skoleklasse. Lagene fulgte hverandre jevnt frem til poengmengden ble tosifret. Deretter foretok OSI et lite rykk på 4-5 poeng som holdt settet ut. Uenighet med noen dommeravgjørelser ga ulyd i spilleharmonien.

Andre sett var en maktdemonstrasjon. 25-11 på 17 minutter. Punktum.

Tredje sett fortsatte litt i samme mundur. Selv om de vestlandsbaserte spillerne mobiliserte krefter og OSI senket skuldrene hakket for lavt, var det aldri spennende. 3-0 på 59 minutter.

De 11 OSI-spillerne på kampskjema fikk relativt demokratisk fordelt spilletid fra en krykke-støttet trener grunnet overtråkk tidligere i uka. Hoff la kontrollert, og ble avløst av Hasle Amundsen mot slutten. Buskop og Magnell, og senere Aicher, sperret TVNs frie luftveier i midten. Sandvik og Løvik byttet på å skape trøbbel fra diagonalplass. Fostervold, i liberorolle for anledningen, spilte seg varm etter en litt rufsete start. Sandvand, Førde og Storvoll hadde kontroll på kant. Selv om førstnevnte var tatt ut av mottak, var han kveldens mann som virket mer eller ustoppelig i angrep og energisk i forsvar og blokk.

InnleggSkrevet: 20 Feb 2008, 09:22
Helle
bilder fra kampen ligger her

InnleggSkrevet: 21 Feb 2008, 09:32
Jonas
http://www.volleymedia.no/nyheter/regio ... 363305.ece

Også er OSI i støtet....hehe. Deilig å se at vi har prioritert de rette kampene i år. Blir morsomt i Lier!

Og vi rykker jo selvsagt opp til Eliteserien, ingen tvil om det...haha. Gleder meg til å kjøre nattbuss hver eneste helg til alle mulige utkanter.