D1 på tur til vestlandet

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

D1 på tur til vestlandet

Innlegg ELM » 10 Mar 2008, 11:17

Ja, da har det ikke vært noen referater fra oss på en stund.. det er aldri gøy å skrive om tap, men tenk for at nå snur det!

Lørdag morgen dro Marte den lange veien fra kalde Nord, Therese prioriterte å feire sin bursdag med kamper. Hedda, Kristine, Marianne, Liv Ingunn, Karen,Eira og Odd var også klare til dyst.

Første sett: lekende lett! 13-25 til OSI: Alt satt, blokk, mottak, forsvar,angrep, og ikke minst serve. Griz satt spent på sidelinja og lurte på hvem han skulle få dele seng med natt til søndag. Liv Ingunn ble den heldige, selv om ryktene sa at to andre lånte han...

Vårt mål om å vinne første sett funket bra, men dessverre holdt det ikke til 2.sett... en liten kollaps.. men vi skjerpet oss og klarte å ta ett sett til. 5. settet bar preg av lite konsentrasjon og nervøsitet og vi fikk kun med oss ett poeng fra denne kampen..


Så dro ferden videre i all hui og hast til Sand. Her var det vin og sang, for feiring av bursdagsbarnet. Latteren satt løst og vi koste oss.. Alt lå til rette for en bra kamp mot TVN jentene...

Søndag morgen dro vi ned og så Tromsø ha fullstendig kontroll over TVN gutta.. TVN hoppet rundt full av energi, men hva hjelper det mot ett rutiner Tromsø lag. Det var overkjøring! Dette var motivasjon for mange av jentene på OSI!

Dessverre begynte 1. sett i litt kaos, da oppstillingen var totalt feil, men tross dette spilte vi ganske bra.. dessverre tapte vi dette settet likevel. Jeg orker ikke fortelle om hele kampen, men oppsummert:

Hver gang OSI jentene gikk på serve, satt alle supporterne (les: Funksjonærene!! Når ble det lov å heie når man er funkis??!! NVBF og dommere, skjerpings! Det holder ikke å si ifra til Speaker!!! ) og var på biltur.. ååååååååååååååååååååå... men dette påvirket ikke OSI jentene, heller det motsatte.. Så, takk TVN gutter! servingen var strålende.

Blokkingen var FANTASTISK. Midtene rulet i blokk og angrep, og TVN jentene skjønte ikke hva som traff dem! Mottak og gratis baller var PERFEKTE!! Og vi var ikke keene på å tape for ett så usportslig lag.. Selv om dommeren først sendte oss rundt nettet med stilling 8-6 til OSI i 5 sett, for så å endre avgjørelsen til 7-7 (??!!) og snu oppstillingen tilbake.. vant vi siste sett 15-12!

Altså sluttresultat OSI-TVN: 3-2!!

I jubelrus måtte alle jentene løpe ut i bilene og kjøre svette og j***** avgårde for å rekke fergene... Puh, vi rakk det alle sammen.. Men godt luktet vi ikke... Bekreftet av kjæresten når man kom hjem...

Uansett, takk for en topp tur jenter og Odd!

Også en takk til TVN gutta som giret oss opp, takk til Tromsø gutta som viste oss hvordan det skal gjøres, takk til dommerne som lot TVN gutta heie til tross for at de var funkiser, og takk til traktor bilen som kjørte foran oss til ferge nummer 2 så vi kom 1 min for sent! - men fikk kjøpt mat og fylt bensin. Og ikke minst takk til SAS som for en gangs skyld gikk i rute, og til og med landet for tidelig!!!

-Eira :D
ELM
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 41
Registrert: 31 Mai 2006, 12:56

Grattis!

Innlegg trond » 10 Mar 2008, 11:26

Gratla (som man sier vestpå) med 3 poeng på to kamper og sesongens første seier! Tipper det var deilig å sette jyplingene på plass :) Og grattis til Therese med dagen!
-trond
Only Chuck Norris can devide by zero.
trond
Proff
Proff
 
Innlegg: 140
Registrert: 03 Aug 2004, 15:57
Bosted: VÃ¥lerenga

Innlegg BC » 10 Mar 2008, 11:39

Gratulerer :D
BC
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 32
Registrert: 09 Okt 2006, 18:43

Innlegg Karin » 10 Mar 2008, 17:13

Gratulerer, D1! Dette fortjente dere!
Karin
Banens beste
Banens beste
 
Innlegg: 95
Registrert: 16 Aug 2004, 08:44


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron