JU - BEL !

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

JU - BEL !

Innlegg Cecilia » 28 Sep 2008, 21:28

D2 møter opp i Kringsjåhallen kl 10 på en søndag - klare for kamp!

I første kamp møter vi Koll 2, som rykket ned fra 1. div. i fjor og har som mål å rykke opp igjen i år... Vi får se da vettu ;-)
Et overnervøst D2 fumler litt i 1 sett. Mye rare ting som skjer på vår side av nettet; dårlige mottak, upresise server, sløve blokker osv. Ikke alle er stødige på sine plasser - men nå skal det sies at det er første kamp med dette laget og vi har heller ikke trenere med oss. Vi taper 25-15.
I andre sett begynner ting å sitte - mottakene er bedre, folk jobber i forsvar og vi kjemper oss til 25-21. Tredje sett ligner mer på andre sett og vi vinner dette 25-20. I fjerde sett bestemmer vi oss for å sanke mange poeng i starten av settet, ikke vente med dette til det begynner å nærme seg slutten... Planen funker ikke helt som planlagt og vi begynner å serve i nett, slå i nett, glemme å være under blokka osv. Vi taper fjerde sett 25-20. Men vi gir oss ikke så lett, og vi spiller et femte sett nesten feilfritt. Her er vi flinke til å backe hverandre opp, folk begynner å slå hardt og bratt (i hvertfall ikke langt fra...) og vi presser som aldri før på serve. Koll 2 sliter og vi seirer til slutt! 15-9 til oss! Deilig!

Etter en kort pause der Koll 2 slår Flint 3-0 er vi klare for å knuse (bokstavelig talt) Flint - et lag som også rykket ned fra 1 div. i fjor og har som mål å rykke opp igjen. Dette skremmer ikke oss! Noen omrokkeringer på laget og vi går inn på banen med selvtillit, latter og en finjustering på spillemåten. Vi er fast bestemt på å ta de første fem poengene, presse på serve, plassere ballene i hullene på andre siden og blokke mer. The plan works. Et ganske så usikkert og slitent Flint-lag klarer aldri helt å komme inn i kampen. OSI2 kontrollerer hele kampen, presser på serve (Madame Tuva hadde en serverekke på 12!!! der Flint tar en time-out, og plinger på første ball etter at de kommer på banen igjen...) Vi spiller volleyball som aldri før; perfekt mottak til legger, nydelig legg til kant, og kant som smasher inn på tremeteren, mens et lag på seks står og gaper på andre siden av nettet. SÅNN GJØR VI - OSI! Trenerne våre hadde vært stolte!
Jada, vi tar dette settet 3-0! Lett!

Masse skryt til Tuva, Kjersti og Andrea som stilte opp som trener/lagleder og kaptein! Utrolig bra jobba!
Vi er heldig denne sesongen å ha ei tysk jente som heter Andrea på laget. Andrea - you held the team together and smashed us to victory!
Masse ros til dere andre på laget. Tuva; vanvittig server, og linjesmasher. Hilde; også noen syke server og noen harde smasher! Sara; superman! Gir seg aldri på baller som andre tror er tapt!
Kan egentlig fortsette å rose her, men alle gjorde en fabelaktig jobb - og det beste er at vi spilte som et lag! Et godt lag!


O - S - I - Ju - bel!

(Og takk til en liten heiagjeng!)
C. Sbertoli

Ikke la deg deg lure...!
Cecilia
Proff
Proff
 
Innlegg: 155
Registrert: 04 Nov 2005, 11:02

Grattis!

Innlegg ELM » 30 Sep 2008, 08:49

Grattis jenter! Det her synes jeg hørtes helt supert ut!!! :)
ELM
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 41
Registrert: 31 Mai 2006, 12:56


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron