Side 1 av 1

Seier i sesongens første kamp!

InnleggSkrevet: 12 Okt 2008, 22:33
BC
Det var en gang ti D1-jenter og trener Harald som dro til Kristiansand for å hente hjem sesongens første seier. Da de hadde kommet langt og lengre enn langt, kom de fram til Risør der vakre Line hadde utsøkt lasagne klar og eplekake med is til dessert. Da laget hadde spist seg mett, og mettere enn mett, trillet de videre nedover mot Kristiansand og slottet med det fantastiske teppet; nemlig Kaias residens. Her fikk alle hver sin myke seng der de kunne hvile godt ut og samle krefter til kampen dagen etterpå.

Lørdag startet med deilig frokost og en fin gåtur i heia, etterfulgt av litt lunsj og straka vegen til hallen. Det var ikke tvil om hvem som var favorittlaget. Da kampen skulle starte var Kristiansand sin side av tribunen fullsatt, mens OSI sin side telte skarve tre supportere. Heldigvis kom flere til i løpet av kampen, men vår favoritt er vel kanskje den lille jenta som heiet på det "blå laget". Både Kristiansand og OSI hadde røde drakter…Go libero Viraya! :D

Kampen startet bra. Vi fikk beskjed om å gå hardt ut fra start og sette en støkker i de grimme jentene fra Kristiansand. Som sagt, så gjort: Serve, mottak, legg og angrep satt veldig bra. Harald synes nesten det gikk for bra da han bestemte seg for å lære en noe susete andredommer hva som var hans oppgaver i kampen. Andredommer ble furten og gikk til førstedommer og klagde. Førstedommer sa at drittsleningen ikke er lov, og ga derfor trener Harald gult kort! OSI-jentene blir noe forvirret, men mister likevel ikke fokus. Resten av settet går veldig fort, og vips: 25 - 12 til oss!

Vi forventet at Kristiansand skulle komme sterkere tilbake i andre sett, og det gjorde de. Servene haglet inn på OSIs banehalvdel, og vi klarte ikke å henge godt nok med. Tribunen våknet også da de øynet en mulighet for de grimme jentene å ta poeng. Stemningen i hallen steg mange hakk. Det går litt varmt for OSI-jentene, og settet ender på 25-16 til Kristiansand…

Men vi hadde da ikke kommet helt hit for å la Kristiansand ta skalpen vår uten kamp? I tredje sett ble det jevnt og jevnere enn jevnt. I en time out sier Harald til pigerne: Nå gjør dokker akkurat det æ sa dokk ikkje sku gjør. Det e det tøffeste laget som vinn. Vil dokker vær tøffest? Vil dokker ta poeng? Med disse ordene skjerper OSI-jentene seg og setter inn settballen på 25-22.

Det var gøy å spille, men vi ville gjerne hjemover før det ble for sent også, så vi bestemte oss for å ta det fjerde settet og bli ferdige med det. Som sagt så gjort: Vi smashet og blokket, jobbet som helter i forsvar og sendte slue server over nettet. Ordren fra trener Harald til kaptein Karen var klar: Nå må du få laget til å skjønne at det er vi som er tøffest og skal vinne kampen. Husk: Go hard or go home! Som sagt så gjort! 25-19 og snipp snapp snute, så var denne kampen og historien ute!

En stor takk til Kaias familie som huset oss i Kristiansand og ga oss god middag etter kamp!

OSIs utsendte: Karen, Kaia, Asta, Helle, Linn Heidi, Yngvild, Viraya, Liv Ingunn, Solveig og BC

Referenter: Kaia og BC


Hørt på turen:

D1-spiller til Solveig: "Finn, er det kjæresten din eller?"

"Trur du æ bremse frivillig ned til 50?"

"Seriøst. Æ stemmer for å kjøre i 80!"

"Boksboksboksboksboks!"

"Flash"

"*FÂ…*"

Bil er på vei mot kjegler og midtrabatt, da det kommer rolig fra baksetet i bilen: "Det er fletting, altså!"

"Se! Her kan vi liksom kjøre i hundre og her kan vi jo se at det bor folk…"

"Hei, hei - vifting med stjerten ut av vinduet skjer først på tilbaketuren..."

"Her vifter vi med litt av hvert, begge veier. Go hard or go home er mottoet..."

Sagt til spiller: "Velkommen til Kristenbilen. Viraya har nettopp bedt høyt for kampen i morgen"

Spiller i Kristenbilen: "Det må jo være en kuriositet i Kristiansand at jeg ikke er døpt!"

Trener: "Det e bare visse ting man ikkje kan si til jentespillere, dette må æ nok passe litt på"

InnleggSkrevet: 13 Okt 2008, 10:45
Helle
Det skal nevnes at 2.dommern stilte i grilldress...

Gratulerer med seier!

InnleggSkrevet: 13 Okt 2008, 13:48
ELM
hahahah!

Fikk dere fartsbot?

InnleggSkrevet: 14 Okt 2008, 18:43
Cecilia
Deilig!

InnleggSkrevet: 15 Okt 2008, 12:45
Solveig
Hva med utsagnet som kom i en full bil : "Æ må fjært!"


Den måtte jo med :)

ho ho ho :D