Første hjemmeseier for D1!

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Første hjemmeseier for D1!

Innlegg BC » 22 Okt 2008, 08:23

Trener Cindy hadde planen klar for sesongens første hjemmekamp som begynte kl 0930: Alle måtte møte opp på Dampplassen kl 0725 for felles oppvarming og deretter frokost på Åpent Bakeri. Det var en noe trøtt gjeng som møtte hutrende opp i morgenlufta, som målte omtrent 0 grader, men i løpet av en halv times rask gange i nærmiljøet (inkl. henting av for-sent-kommere) fikk alle varmen i seg. Sjelden har vel Åpent Bakeri fått så mange kunder på en gang kl 0800 sharp en lørdags morgen.

Hallen åpnet ikke før kl 0900, så det var rett på oppvarming. Til tross for tidlig kampstart hadde et overraskende stort antall publikum funnet veien til Domus. OSI var klare for kamp. Vi tar mange poeng på at Austrått rett og slett ikke har lært hvordan man server over nett. Vi på vår side roter noe i forsvar, men tar settet relativt greit 25-16 før Austrått får våknet skikkelig.

Vi var forberedt på at Austrått ville komme sterkere tilbake i andre sett. OSI gjør enda flere feil i forsvar og dette smitter også over på mottaket. Tross time-out’en med beskjed om å fikse opp i dette, fortsetter problemene. OSI-maskineriet er ikke helt riktig oljet i dag – vi har bommet på skismøringen, evt. har vi i forkant av kampen vært ”for høy på grøten”. Settet er jevnt til siste slutt, men Austrått drar det lengste strået og vinner 25-22.

Tredje sett blir også jevnt. . Men flickor: Dette er jo første hjemmekamp – skjerpings! Austrått begynner igjen å serve i nettet, og denne gangen er det OSI som karrer seg til de siste poengene og settet ender på 25-22 til oss.

Klokka nærmer seg faretruende elleve og et håndballag velter inn i et hjørne. Trener Cindy blir litt nervøs med tanke på at det nemlig bare er beregnet 1,5 time til kampen, og på håndballkampen som skal starte rett etterpå. –Nei, nå må vi ta dette settet, vi har ikke tid til et femte, sier hun bestemt og finner på en lur taktikk som involverer midtspillerne. Det vil si, de har slått bra hele kampen, men Austrått har funnet ut at det er de som får flest legg, og har satt blokka deretter. Planen er nå å ikke legge midt i det hele tatt. Da burde kant og dia ha fritt spillerom på hver sin side. Cindy er overbevist om at Austrått ikke kommer til å merke dette før settet er over. Ambisiøst da stillingen bare er 12-9.

Men taktikken funker fett! I tillegg har vi et par gode serverekker. Vil her spesielt nevne Mias debut for OSI. Hun kom på banen og servet verken langbane eller flakk eller noe som helst, men ballen var likevel umulig å ta for Austrått. Kanskje hadde de etter tre sett limt bena fast langt bak 3-meteren? Og når en blond pike på 20 server kort ball med overskru, så vet de verken opp eller ned. OSI tar tredje settet 25-15.

For OSI: Linn Eva, Yngvild, Karen, Kaia, Asta, Marte, Helle, Mia, Viraya, Liv Ingunn, Marianne og BC

Kampreferenter: Kaia og BC

Hørt på kamp:

"Jeg får feber" (trener om spill og dømming)
"Jeg HAR feber" (spiller)
"En ball til nå, så er vi champions lissom!"
BC
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 32
Registrert: 09 Okt 2006, 18:43

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron