OSI ga gass, ble kalt for en dass og beholdt sin førsteplass

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

OSI ga gass, ble kalt for en dass og beholdt sin førsteplass

Innlegg steinar » 09 Des 2008, 00:19

Siden alle synes det er så stas med rim og rytme i disse referatene så gir jeg dere ett i tittelen. Flere blir det ikke.

Husker egentlig ikke så mye fra kampene i gruppespillet. Det skjedde vel ikke så mye det var verdt å merke seg der. Vi vant gruppa og var klare for kvartfinale dritseint på lørdagen. Det fine med å være på rankingturnering er at man får mye tid til å studere idrettshaller rundt omkring i Norge. Nå skal det sies at Haukelandshallen er veldig flott. Den har veldig fin parkett som OSI H1 setter pris på. Poeng til Haukelandshallen.

Semifinalen var en kamp mellom topplagene OSI og Åsheim (kan si at OSI er et topplag i år. Tror til og med at den avdøde nettsiden VolleyMedia skulle fått problemer med å finne noe negativt å si om oss denne gangen, selv om det alltid er stas å telle studenter eller si at vi jukser). Kampen mellom OSI og Åsheim ble en triller. Åsheim åpnet sterkest med seier i første sett. Etter sidebytte, litt vann og koseprat på OSI-benken var det klart at studentene fra Oslo ikke hadde tenkt til å legge seg riktig enda. Vi kom sterkt tilbake og sikret andre sett. Etter en lur trekning startet vi på den mørke banehalvdelen og ville dermed avslutte settet på den lyse siden der begge de to forrige settene ble vunnet. Det var en ond plan. På stillingen 14-11 til Åsheim så det likevel ut som om den onde planen ble for utspekulert. OSI tar time out for å gjennomgå planen en gang til. Åsheim trodde nok kanskje at seieren var sikret og at vi tok time out på 14-11 bare fordi det var mer vann i drikkeflasene, men der tok de feil. Ut på banen etter rundt 30 sekunder kommer studentlaget OSI. (Denne helgen var det mye snakk om at andre studentlag ikke skjønner når de bare kan legge seg og la OSI vinne. Det verste å spille mot er lag som tror de kan vinne, ifølge opplyste(?) sjeler på H1). Det er godt mulig at det er slitsomt å spille mot sånne lag, men i kampen mot Åsheim var det OSI som var laget som trodde de kunne vinne og Åsheim var laget som trodde de hadde vunnet (noe som egentlig ikke var så rart: 14-11!). Husker ikke helt hvordan poengene tikket oppover resten av settet, men vi hentet fram en innsats som ikke lignet noe noen har sett før (i hvert fall ikke i Haukelandshallen rundt kl 1950). Vi sikret settet 21-19 til stor fortvilelse for Åsheim og kanskje noen andre luringer i hallen…?

Etter en lang dag i hallen fikk hele OSI et velfortjent måltid på en av ikke mindre enn tre Peppes Pizza restauranter i Bergen. Trenger ikke si hvor mange av de vi var innom før vi fant den vi hadde bestilt bord på.

Dagen etter var det morgenkamp mot Austevoll (jeg er klar over at den gikk 0945, men det er morgen for studenter og folk med fleksitid). Etter å ha møtt Austevoll på hjemmebane for ikke mange uker siden var vi forberedt på en tøff morgenkamp, men det skulle det ikke bli. Det Austevollaget som møtte til kampstart var flere hakk under det vi møtte i Domus. Vi vant 2-0 og var klare for finale.

Finalen ble et rent studentoppgjør. Gløshaugen mot OSI. Her kunne jeg valgt å gå rett til en oppsummering av kampen, men hendelser forut for finalen må nevnes. Rundt en time før kampstart skrus anlegget i hallen på og en bred bergensdialekt tordner ut over høytalerne at all aktivitet på Bane 1 må stoppe med en gang. Siden denne aktiviteten var finalelagene i oppvarming så var det ingen som skjønte hva problemet var. Begge lag fortsatte oppvarmingen, men ble raskt oppsøkt av figuren bak stemmen. Husker ikke i detalj hva han presterte å si, men kort oppsummert var det at «Dette er en seriøs turnering. Det spilles kamp der borte. Dere ser ut som en gjeng dasser. Volleyball skal være ”class”. Dere hører ikke hjemme her». (Legg på brei bergensdialekt når du leser det for full effekt). Selv etter at figuren ble gjort oppmerksom på at den gruppen med mennesker han mente så ut som doområdet på Hovefestivalen faktisk var finalelagene fortsatte han med utskjellingen. Da han til slutt innså at det ikke var håp om å få sendt begge lag i butikken søndag ettermiddag for å kjøpe like overtrekksdresser trakk han seg tilbake og oppvarmingen kunne fortsette.

Finalen gikk som den skulle og OSI viste nok en gang at vi er det beste studentlaget, turneringslaget og førstedivisjonslaget. Med seier i finalen økte vi forspranget på de største utfordrerne om gullet. Etter kampen kom nok en figur bort for å ta en ”alvorsprat” med oss. Denne gangen var det mer en bønn om at det kanskje dukket opp en elitesøknad fra OSI i februar 2009. Hvordan det henger sammen at man ønsker elitesøknader før 1. Div er ferdigspilt vet jeg ikke, men de som styrer med sånt vet vel hva de driver med…

Det er vel ikke stort mer igjen å si enn: OSI, OSI, OSI!

Vi har ingen egen sitatdel på H1, men ting ble sagt og de var morsomme.

De som føler at en eller flere av H1-gutta er homofobe fordi de ikke benytter seg de mulighetene som oppstår når man deler seng med en eller flere andre H1-gutter må gjerne dele seng med en H1-gutt på neste turnering.
Sist endret av steinar den 17 Des 2008, 11:58, endret 1 gang
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23

Innlegg BC » 09 Des 2008, 15:31

Grattis med seieren :) Godt at et OSI-lag i det minste hadde hellet med seg!
BC
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 32
Registrert: 09 Okt 2006, 18:43


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron