Full pott i Stavanger for D1

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Full pott i Stavanger for D1

Innlegg BC » 11 Feb 2009, 20:21

Det var en gang at de åtte spillerne fra OSI D1, som ikke var skadede, gravide eller hadde andre viktige avtaler, skulle dra østenfor sol og vestenfor måne. Etter fly til Stavanger, leiebil og diverse ferjer til steder der ingen skulle tru at nokon skulle bu, endte de opp på Sandalandet, nærmere bestemt Suldalshallen, der kampen mot Topp Volley Norge skulle starte kl 17.

Etter en rusletur, som også kan beskrives som "Sand rundt" med Mia som guidet oss forbi alle husene hun hadde vært på vorspiel i, var vi klare for kamp. På hjemmebane i høst høvlet vi lett over TVN 3-0, men vi var usikre på hva som ventet nå – et halvt år og mer trening senere. De unge gikk hardt ut mot OSI, som kanskje var litt slitent etter å ha reist hele dagen. TVN hadde høyt servepress og var mer samspilt enn sist vi spilte mot dem. Vi spiller ikke dårlig, men vi spiller heller ikke vårt beste. 25-21 til TVN. I pausen finner vi ut at det er leggeren som har størst servepress og at det for det meste er den ene kanten som får legg. Vi må også øke eget servepress, for i første settet så det ut som om de var gode i mottak...og alle vet jo at dette ikke stemmer :)

Andresettet går bedre og vi vinner 25-18. Det blir jevnt mot slutten av tredje sett. Med noen servebom og kjedelige angrepsfeil karrer TVN settet til seg med 25-23. TVN med "medsammensvorne" (funksjonærer og tribune) øyner en mulighet til å vinne kampen. Plutselig skjer det mye utenfor banen som vår kaptein må ta stilling til. Hun må flere ganger bort til dommeren, uten å bli spesielt klokere av det. Men hun skal ha for at til Karen å være holder hun seg bemerkelsesverdig rolig. Flere ganger har hun full hyre med å hjelpe linjedommere, sekretariat og diverse andre 14-årige funksjonerer til å gjøre jobben sin. Man skulle ikke tro at de hadde arrangert volleyballkamper der før.... :) Karen utbryter fortvilet mellom tredje og fjerde sett: -Nå trenger jeg litt hjelp her for nå er det helt umulig for meg å fokusere på det å faktisk spille... Samtlige OSI-jenter skjerper seg. Til tross for Mias advarsler om at hvis vi begynner å heie, så vil TVN henge seg på, så klarer BC å få med Mia på å heie TVN-publikummet sønder og sammen. Vi har tidvis den gode sonen, men klarer ikke å minske TVNs framrykksone. –Jenter, nå skal vi vise at det er VI som er best! maner Kaia i den siste time-out'en. Som sagt, så gjort. Vi holder fokus og tar settet 25-21! Med det er vi klare for tie, og spiller det vi er gode for. Bowchickawowow runger ut i Suldalshallen for hvert poeng, og vi tar settet 15-11! De gamle er fortsatt eldst :wink:

Så er det tid for en gåte: Hva er det som kjører og kjører og aldri kommer til broa? Det er leiebilene til OSI som ikke har tatt av på riktig sted, og er på god vei til Odda... Til tross for Helles undringer om vi kjørte her på vei til? Eller BCs: Oi, var det lys i tunnelene på vei hit? Eller Yngvilds: Kjørte vi på snøunderlag på vei hit? Og hvor langt var det egentlig til den derre broa? Klarer vi å kjøre en halvtime feil, og med det mister vi den første ferja, og dermed den andre, og dermed også muligheten til å komme oss fram til Stavanger innen rimelig tid…
Vi kjører på og har faktisk så god tid at vi kan vente på 22-ferja fra Nesvik. Og hva skuer våre øyne? En Mix-kiosk! 8 sultne jenter tar sats ut av bilene og bruker sine siste krefter på å spurte mot kiosken…som er stengt. Nedtur! Men vi finner en mobil i den pisstinkende varmestua, og slår i hjel noen minutter med å finne eieren før batteriet blir flatt. Da hopper vi inn i bilene igjen og prøver å holde varmen. Det er da BC kommer på at hun faktisk har en hel firkløver i bagen, og spretter ut. I den mørke bilen bak spretter fire par sultne, forventningsfulle øyne opp. Er det kake? Er det sjokolade? Er det spiselig??? BC leverer ut noen biter i bilen. Et kollektivt "slurpknasksvosj" høres før fire par øyne igjen vendes bedende mot BC. De får noen skarve ruter til, før samme prosess gjentar seg i bilen foran. Og slik setter vi ny rekord i å spise opp en firkløversjokolade!

På båten spør vi om råd for videre kjøring, ettersom vi trodde vi mista Tauferja. Men – LYKKE – det kommer en ferje kl 2410, og vi slipper å overnatte på ferjeleiet… Klokka nærmer seg 23 da vi triller av den første ferja. Kl 2258 "overfaller" en sulten OSI-gjeng en stakkars Statoilstasjon som egentlig skal stenge kl 23 og klarer med dette å overleve den neste timen til ferja går –selv om pølsene var til full pris enda de hadde ligget ute hele dagen...Kl 0130 tumler gjengen inn på Clarion Hotel Stavanger og får litt etterlengtet restitusjon etter kamp.

Etter en herlig frokost med alt man kan tenke seg (blant annet fantastisk banankake og pannekaker), setter vi kursen mot Austrått. Vi får en kjølig velkomst i Austråtthallen, som for øvrig er så stille at man kan høre en istapp falle. Alt som mangler nå er bare dommere og funksjonærer. Det dukker til slutt opp en førstedommer og noen unge funksjonærer rett før nettoppvarming. Etter oppvarming er mange fremdeles kalde, og flere har både t-skjorte og supertrøye under drakt. Første sett går så det suser. Austrått har ikke like stort servepress. Etter kampen dagen før har vi knapt adrenalin igjen, så i likhet med hallen er vi kalde og kontrollerte. 25-17 til oss!

Andresettet blir jevnere. Vi har noen servebom og slipper oss litt bakpå, men vi tar også dette på stillingen 25-23. I dag er det vi som har flaks (og det skulle bare mangle etter all uflaksen på hjemturen fra Sand): vi vinner de lange ballvekslingene og ballene lander på linja. Helle, libero i helga, jobber som en helt i mottak, og lar seg ikke stoppe av verken murrende beinhinnebetennelse(r) eller avrevne negler og forstuede fingre. Yngvild er dronning på nett, og Kaia slår inn 3-meter etter 3-meter. Vi tar siste settet 25-15 og vinner dermed 3-0. Deilig!!!

Så er det bare å komme seg til flyplassen. Helle hadde visstnok planlagt 3-0 seieren, og hadde bestilt 18-flyet hjem. Vi andre måtte pent vente på et litt forsinket fly kl 1930, og Stumpen kom seg også omsider hjem med 2030-flyet.

Takk for en gøyal helg, jenter! Heia OSI!

For OSI: Stumpen, Kvisten, Bertie, Helle, Marianne, Pling, Gullet og Mammas lille blomst

Kampreferenter: Kaia og BC

Lessons learnt:
1. En av filmene om Tjorven heter "Tjorven og Mysak" – det er ikke et Kongsbergfenomen. (Men hunden til Tjorven heter fremdeles Båtsmann....)
2. Den siste av de 8 ungene heter Maren
3. Det lønner seg ikke å kjøre mot Odda.
4. TVN burde egentlig være pålagt å ha hjemmekampene sine i Stavanger.
5. Bilen blir raskt kald når ikke motoren står på.
6. Max Manus levde et interessant liv, han var tidvis i godt humør, spesielt i perioden 1950 til 1970.


Gullkorn:
En viss legger brøler " "Hold kjeft!" til motstanderlaget som oi'er seg over fingerslag, mens hun legger, og får nesten gult kort…

"Jeg er ganske trygg bak rattet – jeg har bare ikke retningssans…" Stillhet.

"Jeg husker ikke at vi kjørte her på vei til…"

"Faen, vi har kjørt feil!!!"

Dommer til linjedommer som ikke kan noen tegn: "Det er nok best at du hjelper han med å bla poeng i stedet for å hjelpe meg"

  BC
  Rutinert og god
  Rutinert og god
   
  Innlegg: 32
  Registrert: 09 Okt 2006, 18:43

  Innlegg Yng » 12 Feb 2009, 00:06

  Det var da ikke fingerslag de ropte på, da må det i så fall ha vært på sine egne..
  De ropte på fire slag! rett skal være rett ;)

  Knall referat! :D
  Yng
   
  Innlegg: 2
  Registrert: 17 Nov 2008, 17:46


  Gå til Nyheter og meldinger

  Hvem er i forumet

  Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

  cron