Side 1 av 1

OSI H1s siste tur til Vestlandet - 1-3, 1-3, 12-0 og 36-6!

InnleggSkrevet: 02 Mar 2009, 01:18
Narren
1-3, 1-3, 12-0 og 36-6!

Dette er ikke en kryptert beskjed til aliens (selv om vi så minst to UFOer på turen) eller løsningen på alle mysteriene i Lost. De som følger med på hva OSI H1 driver med skjønner hva det dreier seg om, de som ikke skjønner en noe får lese og lære.

Den fullstendige overskriften på dette referatet skulle vært ”1-3, 1-3, 12-0, 36-6 og sykepleieruniform med pil-og-bue…”, men dette forumet ikke tillater overskrifter som er så lange.

Akkurat nå husker jeg egentlig aller mest fra bilturen tilbake fra Bergen hvor vi holdt det gående med diverse bilkonkurranser som ikke var i nærheten av mitt skip er lastet med eller bilbingo. Disse konkurransene (som egentlig ikke burde kalles konkurranser, men som likevel fikk den betegnelsen) resulterte i en rekke gode kommentarer, men av hensyn til den generelle norske befolkningen kan ikke stort mye gjengis her. Likevel kan jeg opplyse de mest oppegående av dere at sykepleieruniform med pil-og-bue var en uttalelse som kom i forbindelse med en av konkurransene. Tolk det som dere vil.

Kan allerede nå fortelle at det kommer til å være veldig lite info om volleyballkampene som ble spilt denne helgen. Det er flere grunner til dette, men kort sagt er hovedgrunnen at jeg husker fint lite annet enn resultatene og noen enkelte artige hendelser. Rossvoll, eller Hardanger Volley som de nå kaller seg, kjørte i gang det beste arrangementet vi hittil har hatt i førstedivisjon, og da er egne arrangement medregnet. Ikke det at D1 gjør noen dårlig jobb med linjeflagg og poengtavle, men resten av Oslo har noe å lære når det kommer til oppmøte på tribunen. Kort sagt var kampen mot Hardanger Volley morsom på mange måter. Det er gøy å spille mot lag som ikke tar bilde av stillingen når de leder 3-2 (i poeng. Man leder ikke 3-2 i sett. Da har man vunnet).

Som de fleste vet består vestlandet av mange tuneller uten mobildekning og ferger. Om jeg sier at vi tok en ferge kan dere selv prøve å gjette dere hvor lite vi mistet den fergen med og hvor lenge vi måtte vente til neste ferge? De som gjettet at vi mistet den med fire minutter og at vi måtte vente en time til neste ferge kan printe ut dette diplomet (Diplom) og henge det opp på en vegg. Om du velger å henge den opp et sted der det står plakatklistring forbudt og du får en bot er det IKKE vårt problem.

Bilen til undertegnede hadde den store gleden og æren av å ha Ronalds GPS (og Ronald da). På turen fra Hardanger Volley og inn til Bergen var det veldig greit. Det var minst en annen bil som hadde GPS, men den bilen hadde i beste norske ånd valgt å ikke lese bruksanvisningen og dermed var den langt fra samarbeidsvillig. Ronald sin GPS derimot. Du kan ikke få en bedre venn. Den varlet og trafikk, stengte veier, fotobokser og sa ifra om du kjørte for fort før fotoboksen. Den kunne ikke vært bedre.

På vei inn til Bergen fikk vi en invitasjon til å komme på besøk til CC for å spise pizza. Med fare for at mye bitterhet skal komme opp til overflaten igjen så kan vi jo si at på den turen ikke nødvendigvis uenighet om hvor vi skulle kjøre hele tiden, men det faktum at de tre bilene ikke kom frem samtidig tyder på at det var noe uenighet (GPSen til Ronald vant). Etter et kort pizzabesøk hos CC var det inn til Bergen og inn på hotellet. Noen hadde gledet seg til Bergen og fyll så de var gira på å gå ut, mens andre var sliten og gikk til sengs. Det har blitt meg fortalt, av vitner til hendelsen, at det sent på natten kom inn enn mann og en dame som ikke kjente hverandre så godt og som ville ha et rom for natten. Resepsjonisten var i utgangspunktet skeptisk, men etter noen korte spørsmål ble det klart at mannen og damen hadde planer om å bli bedre kjent inne på hotellrommet og da var det greit.

Den sjappa vi endte opp hadde trolig ett av Bergens mest imponerende Whiskykart, men med et klientell som så ut som landsmøtet til FrP, hadde det ikke hjulpet om den sjappa hadde hatt verdens beste skattekart engang. Det er ikke et sted å gå etter 0100 natt til søndag. Kan informere om at ingen drakk over den forhåndsgodkjente grensen på 2 pils for de under 30 og 5 for de over 30. Jonas drakk riktignok en bayer og to pils, men ut fra tolkningen av reglene var det helt greit.

Før jeg lirer av meg flåsete kommentarer om kampen mot BSI vil jeg gjerne takke den ansvarlige for at kampen ble flyttet slik at vi ikke kom alt for sent hjem til Oslo (om den ansvarlige leser dette kan den få lov til å printe ut diplomet over). Også en takk til Bergen kommune som viser at selv om en kamp i førstedivisjon ikke er like stort som Tall Ship Races så gjorde dere en innsats for at også dette arrangementet gikk smertefritt. (Mens vi er inne på Tall Ships så kan jeg informere om at «Statsraad Lehmkuhl» har en mastehøyde på 48 meter).

Kampen mot BSI husker jeg fint lite av, men en morsom ting ble sagt. Etter at ballen ble dippet inn i BSIs blokk for så gå i en fin bue og lande på gulvet på vår banehalvdel ble følgende forklaring på hvorfor ballen ikke ble plukket opp av personen som nesten måtte tråkke unna for å unngå å bli truffet av den ytret: ”Jeg hadde ikke forutsett den situasjonen”.

Nå har jeg egentlig kommet rundt og er tilbake på bilturen hjem. I tillegg til sykepleier med pil-og-bue kommentaren lærte vi at navnet Emanuel ga ulike assosiasjoner for folk. Noen tenkte på en apekatt og andre tenkte voksenfilm. Det utelukker likevel ikke at de personene har sett den samme, høyst uvanlige voksenfilmen.

Helt til slutt vil jeg bare legge til: Har vi utelukket Morgan, Didrik og Peder?

OSI H1 på tur. En meget subjektiv reiseskildring.

Tallene over er settsiffer i kampene denne helgen. Totalt spilte kamper i serien med seier og tap og settforskjell i kamper spilt. Takk!

InnleggSkrevet: 02 Mar 2009, 13:13
Jonas
Ã… lykke, jeg gleder meg til ny biltur til helgen!

Har vi satt helt strek over Lloyd?