Satser på ny suksessamling

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Skal du delta på treningssamlingen?

Stemmeperioden gikk ut 13 Sep 2009, 10:20

JA
4
100%
NEI
0
Ingen stemmer
Har veldig lyst, men kan dessverre ikke.
0
Ingen stemmer
Nei, jeg synes det blir for mye.
0
Ingen stemmer
 
Antall stemmer : 4

Satser på ny suksessamling

Innlegg resiegge » 02 Sep 2009, 10:20

For mange ble OSIs treningssamling i Lier et av de absolutte høydepunktene forrige sesong. Neste gang blir det forhåpentligvis flere som blir med på moroa.

- Vi håper på enda større deltakelse enn sist, og vi ønsker at denne samlingen skal bli en del av et oppkjøringsløp opp mot sesongen, sier Anders Myhr i arrangementskomitéen.

Suksess
Til tross for at seriekampene var over, og studentene burde vært mer opptatt av eksamen enn av ballspill, valgte over 50 OSIere å sette av den siste helgen i april til trening og sosialt samvær. Med fullpakket gymbag, sovepose og liggeunderlag satte de forventningsfullt kursen mot Lierhallen.

To dager, fire treningsøkter, en godterikrig og en grillfest senere, kunne det trygt slås fast at samlingen hadde vært en suksess.

Bilde
Tidligere herrelandslagstrener Rune Yttervik gir instruks til lydhøre OSI-jenter.

- Det var kjempegøy, både sosialt og treningsmessig. Det var ganske intenst, men på en måte hvor spillerne fikk utviklet seg, sier Vibeke Klepsvik.

Som D5-spiller var hun på forhånd litt spent på hvordan det ville fungere med så mange andre spillere fra høyere divisjoner. Denne bekymringen slo hun imidlertid raskt fra seg da samlingen var i gang.

- Det var jo delt inn i gupper på forhånd, slik at treningene var lagt opp ut fra nivå. Dette bidro til at det var litt mindre skummelt å være med, sier Klepsvik.

Også Myhr er fornøyd med gjennomføringen av opplegget.

- Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på alle nivåer. Derfor håper vi også på god effekt denne gangen, sier Myhr.

Det sosiale viktigst
Myhr, som tidligere både har spilt på landslaget og prøvd seg som proff i Japan, stilte som trener på samlingen. I tillegg hadde klubben overtalt elitespiller Marko Milosevic (opplegger Oslo Volley) og tidligere herrelandslagstrener Rune Yttervik til å bli med. Sammen utgjorde de et engasjert og inspirerende trenerteam, som med sine erfaringer fint greide å utfordre spillere på alle nivå.

- Vi fikk trent mye grunnteknikk, og det var bra. Jeg fulgte også litt med på de andre treningene, og synes det var veldig inspirerende, sier Klepsvik, som satser på å bli med også på neste samling.

Selv om det volleyballfaglige tilbudet skal være godt for alle, er imidlertid det sosiale viktigst, mener Myhr.

- Samlingen er et veldig godt utgangspunkt for å «bygge klubb». Det at spillere og trenere blir kjent på tvers av lagene bidrar til bedre stemning, og til at vi alle får en større eierskapsfølelse til klubben, sier han.

Arrangementskomitéen håper derfor så mange som mulig blir med når klubben inviterer til ny samling 12. -13. september.


Bilde
Viraya innser at treningssamlingen er over. Men hun får en ny sjanse neste helg.
Sigrid Anna
resiegge
Ung og lovende
Ung og lovende
 
Innlegg: 10
Registrert: 02 Sep 2009, 09:56
Bosted: Oslo

Innlegg BC » 04 Sep 2009, 17:03

Meld dere på, folkens! Dette blir superbra! :)
BC
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 32
Registrert: 09 Okt 2006, 18:43


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron