Interessert i kjemperabatt på treningsklær og sko?

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Interessert i kjemperabatt på treningsklær og sko?

Innlegg resiegge » 05 Okt 2009, 11:58

Alle volleyballspillere trenger gode innesko og behagelige treningsklær. Noen trenger også knebeskyttere, eller ønsker seg overtrekksdress. Men tilsammen koster dette ganske mye, og jeg forsøker nå derfor å forhandle frem en rabattavtale med Oslo Sportslager. For at det skal gå i orden trenger jeg imidlertid å vite hvor mange av medlemmene våre som er interesserte i å handle utstyr.

Oslo Sportslager har allerede tilbudt seg å holde en klubbkveld der vi får 30 prosent avslag på alle volleyballvarer! Hva dette er bestemmer vi i stor grad selv, men de kan i alle fall levere både shortser, treningsstrøyer, sokker, inne- og utesko, overtrekksdresser med klubblogo og bagger. For eksempel kan vi også bli enige om en kolleksjon vi vil kjøpe.

De kan selvfølgelig også levere knebeskyttere, men det er ennå uklart hvor gode priser vi kan få på disse, sammenlignet med prisene Volleyballforbundet har. Hvis det er interesse for det kan jeg godt høre om de kan gi oss gode priser på treningsbh-er også.

I utgangpunktet er det enklest og best for Sportslageret å levere Mizuno- og Umbroprodukter. Vi kan få se på vareprøver i forkant (med unntak av sko). Når det gjelder sko har jeg sagt at jeg antar Mizuno spike og Mizuno Wave Ligthning er mest aktuelle, i tillegg til at noen kanskje heller vil ha Asics eller Adidas. Uansett, det meste kan ordnes, men dem som velger andre merker enn Mizuno og Umbro kan muligens ikke få like god rabatt.

Når det er sagt er det gode muligheter for at vi i tillegg til klubbkkvelden kan få 20-25 % avslag på volleyballvarer over disk.

Det jeg ønsker meg av dere nå er at hvert enkelt lag tar en prat om sine utstyrsbehov, noterer ned hva de trenger og ca størrelser, og at oppmann videre sender meg en tilbakemelding på e-post. Det bør aller helst skje innen torsdag denne uken.

Grunnen til at jeg ønsker tilbakemelding så snart er at sesongen allerede er godt i gang. Samtidig trenger Sportslageret et par uker på å hente inn varene.

For ordens skyld vil en klubbkveld trolig gjennomføres ved at Sportslageret tar turen opp til Blindern eller Domus med sine varer, slik at lagene kan shoppe før/etter treningene sine. Dato er ikke fastsatt, og om noen har spesielle ønsker (f. eks. etter neste studielån) så er det bare å komme med dem.

Beste hilsen
Sigrid Anna Eggen, D2 (sigrid.a.eggen@gmail.com)
Sigrid Anna
resiegge
Ung og lovende
Ung og lovende
 
Innlegg: 10
Registrert: 02 Sep 2009, 09:56
Bosted: Oslo

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron