Ã…sheim vs H1 (3-0): Borte verst

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Ã…sheim vs H1 (3-0): Borte verst

Innlegg Sindre » 07 Nov 2005, 21:04

Åsheims mannskap spekket med eliteserieerfaring ga ikke gjestene noen studentrabatter. Med stabilt godt spill, kapret de settets tre første (og eneste) sett.

OSIs formkurve svinger som en løgndetektortest med usannheter. Sant er det i alle fall at laget som entret banen lørdag ikke lignet mye på søndagens tropp. Roen manglet, og da hjemmelaget stilte med hakke høyere og tettere blokk en Gløshaugen, virket det som tryggheten sev ut av Oslogutta.

Det ble en kamp Åsheim ikke vant, men OSI tapte. Andelen personlige feil er uverdig høy for et lag som vil gi motstanderen kamp. Servemottaket dannet tidvis vinkler i de fleste retninger. Angrepet var ikke helt patent, men flere ganger marginalt uheldig, som gjorde slagene mer reserverte og for gjennomtenkte. Volleyball dreier seg i stor grad om å ha det mentale overtaket. Det hadde ikke OSI søndag.

Til lagets forsvar skal det sies at det siste settet endte 28-26. Åsheim lå etter hele veien, og kom ikke à jour før på stillinga 25-25. Mye uflaks, men også litt limitering, ga kampen en tidligere slutt enn OSI ønsket. Bortelaget var på gang. Et par poeng mer i dette settet, og kampen kunne blitt en helt annen.

Midtspillerne var det sikreste leddet i oppstillinga, gjorde lite feil og slo inn de aller fleste leggene.
- Med litt flere legg kunne jeg faktisk ha utrettet en forskjell i dag, sa Håkon Dreyer Sæter med rette etter kampen.

Selv om flere av de sju spillerne som dro til Trondheim var melket for krefter etter en lang helg, var det grunn til å gråte over spilt kamp.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg Cecilia » 08 Nov 2005, 12:19

Det var synd...
C. Sbertoli

Ikke la deg deg lure...!
Cecilia
Proff
Proff
 
Innlegg: 155
Registrert: 04 Nov 2005, 11:02


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron