OSIere på langtur!

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

OSIere på langtur!

Innlegg YngvildSchei » 09 Aug 2011, 16:51

Tribunene gjallet over av glade jentestemmer ”Norge er deilig, shalalalala”. Det norske studentlaget som kvalifiserte seg til EM i fjor stod med flagget på brystet og var helttent før kampen mot favorittene fra Serbia.

Under studentlekene i 2010 klarte både herrene og damene fra NIH´s idrettslag å ta med seg det edleste metallet hjem. Det ga dem muligheten til å spille EM i Serbia. Og den muligheten grep de med åpne armer. Og som Oslos eneste studentklubb bidro selvfølgelig OSI med flere gjeve spillere på parketten.

- Det var ikke noe tvil om at alle ville dra. Det ble jo selvfølgelig mye styr med organisering siden vi måtte gjøre mye selv, men til slutt gikk det. Nå er vi klare for student-EM! Sier organisator og lagleder Malene Salbu entusiastisk.

Sportslig slit

Med elitespillere fra hele Europa på den andre siden av nettet var det ikke lett for den norske delegasjonen å prestere. Med få treninger og en lang eksamensperiode som oppkjøring ble det så som så med resultatene. Med spillere fra både OSI, Oslo Volley og Koll var ikke samspillet optimalt.

Jentelaget hadde sjansen mot Sveits. De hadde flere settballer og spilte langt over evne. Hvert eneste sett var kniving til siste slutt, men med litt rutine klarte de sveitsiske jentene å dra i land seieren. Likevel var samtlige ved godt mot og lot ikke tapet hindre at humøret var på topp. En tapper niendeplass ble til slutt resultatet for gladjentene fra Norge.

Guttene bet derimot hardere fra seg. Med betalte elitespillere på andre siden av banen var det ikke lett, men de gjorde jammen en god figur og klarte å ryste både tjekkere, serbere og finner med ekstravagante angrep, store blokker og lure server. De kom heller ikke til noe sluttspill, men gjorde det svært spennende mot Portugal i sin siste kamp. Med 2-2 i sett var det duket for det avgjørende femtesettet. Trommer, fløyter, parykker, sminke, kastanjetter og mikrofoner var kjøpt inn og jentene på tribunen var klare for å heie de norske guttene til seier. Dessverre dro portugiserne det lengste strået og guttene endte med det på en åttendeplass. Men guttene var slettes ikke bitre og satt igjen med erfaring, minner og mange nye vennskap.

Sosial seier

Etter en lang uke med mye volleyball, soling, bading, seine kvelder og sosiale arrangementer var det en fantastisk overraskelse at jentelaget ikke skulle dra tomhendt hjem fra Serbia. Etter lite klaging – mye fordi dommerene ikke kunne norsk – mye godt humør, festlige opptrinn og deltakelse på alt arrangørene hadde satt opp på programmet, var det med glede at de fikk prisen for fair play! Med champagne og glimt i øyet avsluttet den norske delegasjonen i tur og orden en fantastisk uke i Serbia. Med andre ord, i typisk OSI-stil! :D

21 av 21 spillere er enig i at de skal beholde gullet når studentlekene går av stabelen i Bergen slik at de kan dra til EM nok en gang.

Fra OSI stilte følgende spillere:

Erlend Vestad (H1)
Håvard Svenning Berge (H3)
Halvor Ekeland (H3)
Per-Egil Jakobsen (Trener D1)
Patrick Nordheim Reppe (H3)
Birte Sundsdal (D2)
Anneli Øvestun (D2)
Camilla Eikeland (D1)
Birgitte Blitzner (D1)
Yngvild Schei (D1)


Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde
YngvildSchei
Ung og lovende
Ung og lovende
 
Innlegg: 11
Registrert: 21 Jul 2011, 21:15

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron