H1 vs Koll (3-1): Ydmyket serielederen

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

H1 vs Koll (3-1): Ydmyket serielederen

Innlegg Sindre » 12 Nov 2005, 19:34

Man må hallusinere eller ha unormalt god hukommelse for å huske sist gang OSI slo Koll på herresiden. Da det endelig skjedde, var det som OSI ledet serien og Koll lå sist, ikke motsatt.

OSI - Koll: 3-1 (25 - 14, 25 - 15, 18 - 25, 25- 22)

Første sett i første seriekamp på hjemmebane ble en oppvisning Domus Athletica sjelden eller aldri har huset tidligere. Det begynte med 5-0 og endte i suverene 25 - 14, som faktisk var helt fortjent. Blokkspillet var suverent, med inntill fire blokker per ballveksling. På motsatt side fikk balltrillerene nok med å plukke baller som plassert hardt i gulvet eller via gjestespillere. Servene satt, flere kom aldri over nettet igjen. OSI dominerte totalt mot topplaget.

Alle ventet at Koll skulle komme til hektene da lagene byttet banehalvdel, men den gang ei. Hjemmelaget hadde alliert seg med marginene. Håkon Dreyer Sæter servet for eksempel en ball som lå nesten to sekunder på nettkanten, før den pent og pyntelig falt over og ned på tjue centimeter. Hjemmelagets spillere nektet mang en ball et møte med gulvet. Steinar Magnell servet sju (7!) ganger på rad. Som i første sett ble Koll statister. Poengene kom også nå stort sett på dipper og ellers på OSIs feilserver eller bom på ballen/banen.25 - 15.

Publikum og innbytterrekka hadde fått servert en nærmest uvirkelig maktdemonstrasjon. Det så en stund ut som volleyball-kalaset skulle avgjøres på tre sett. På andre ballveksling i tredje sett setter Håkon inn et shoot-legg som kom fra midt på OSIs banehalvdel. Så sa det stopp. De blåkledde våknet til liv og ordentlig spill. Leggene satt bedre, slag-artilleriet begynte for alvor å svinge skikkelig og blokkene startet å stoppe baller. Hjemmelaget på sin side begynte å henge med hodet, mottaksprosenten falt, angrepet ble feigere og mange enkle personlige feil ble gjort - ned på grunnslagsnivå. Poengforskjellen var stort sett over fem poeng. På en ellers Kollsvart dag, vant serielederen settet overbevisende; 25 - 18.

Hele startsekseren fikk likevel fornyet tillit i fjerde settet – som ble kampens eneste jevnspilte med begge lag over 22 poeng. En del gode prestasjoner og personlige feil ble utført på begge sider av nettet. Men mot slutten dro hjemmelaget fra og kunne juble i klynge etter den avgjørende smashen fra Anders Sandvik.

Libero Jon Sandvand hentet mange baller i forsvar og hadde stort sett bare solide mottak. Trond Hasle Amundsen var i støtet i dag med svært god behandling av andreslagene, og var en trussel også i blokk. I de siste to settene falt presisjonen et par hakk, men ikke nok til ikke å levere presise legg. Tord Lie Johnsen spilte aggressivt som vanlig, reserverte seg noe i tredjesett, men bortsett fra et lite utvalg slag i nett og ut, smalt det godt. Anders Sandvik dominerte i sett en og to. Etter dette kom han inn i en mindre, negativ spiral og feilet en del mottak og forsvar. Spillet tok seg opp mot slutten av siste sett. Sæter og Magnell servet og slo inn så å si alt i kampens to første sett, og mange i de to siste, selv om konsentrasjonen dalte en dråpe. Nils Ivar Nes smeiset inn brorparten av leggene han fikk og irriterte Koll med oppløftende forsvarsspill.

Mottoet "Det er typisk OSI å være god" kan forhåpentligvis nå etter hvert etablere seg.
Sist endret av Sindre den 16 Nov 2005, 02:52, endret 1 gang
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg trond » 14 Nov 2005, 01:01

-trond
Only Chuck Norris can devide by zero.
trond
Proff
Proff
 
Innlegg: 140
Registrert: 03 Aug 2004, 15:57
Bosted: VÃ¥lerenga


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron