Ref. Årsmøte 24.11.2006

SSIA

Ref. Årsmøte 24.11.2006

Innlegg Hedda » 30 Nov 2006, 11:29

Årsmøte i OSI Volleyball 24. nov 2006.

1. Møtet ble åpnet av leder Karin h. Toft
2. De fremmøtte representantene ble godkjent. (Karin h. Toft, Cindy Treland, Hedda Finstad, Trond Hasle Amundsen, Anne Britt Lothe, og Terje Svenkerud)
3. Forretningsorden ble godkjent.
4. Sakslisten ble godkjent.
5. Thomas og Rune skiver under protokoll. Hedda Finstad valgt som sekretær for årsmøtet.

6. Ã…rsberetning:
Ble gått igjennom.
Ønsker om endringer:
a) Grunner til økt antall lag og spillere og treningstider. Forslag på om styret skal blir større; organisere seg annerledes. Det var størst enighet om å bedre de lagene og betingelsene rundt dem enn å øke klubbens medlemsantall.
b) Det ble presisert at det er viktig å ha en representant i TPU (treningsplanutvalget) til neste år.
c) Ønsker spesielt om økning/endring av organiseringen av gutter som spiller på nye, og H3. Etter nåværende status er det 5 spillere på Nye og 19 på H3. Dette er nok spillere for å danne et H4. Det nye styret må se på hvordan dette kan organiseres med treningstider, trener, økonomi og seriepåmeling.

7. Regnskap:
Eira (vara for Ellen Mari Burheim) rapporterte.
Styre medlemmene mente at det var en del postene som var feil skrevet, altså føret feil og bør derfor endres. Det ble satt spørsmålstegn av så store forskjeller i kontingenten vår /høst. Styret tror at dette vil endre seg siden betaling over nett er mulig.
a) En innvedning også mot OSI sentralt: for hvordan regnskapsfører holder informasjon til gruppen. Inntrykket er at tallene endres fra dag til dag.
b) OSI Volleyball har et ønske om egen konto for innskudd.
c) Vi mener også at et overskudd på over 10.000 er for lite i forhold til gruppens størrelse (medlemsantall).

8. Innkomne saker:
a) Dugnadsjobbing: styremedlemmer får redusert dugnadstimer, tre forslag ble fremmet (5 timer, 10 timer, differensiert redusering ut i fra hvilket verv personen har i styret), nytt forslag på møtet: økonomisk kompensasjon av å sitte i styret.

Stemming over 5 alt (der den 5 er å ikke endre noe). Med 8 stemmer flertall ble det innført 5 timer med reduksjon for alle styremedlemmer i 2007.

b) Fordeling av stemmer hvis et lag har flere styremedlemmer: to forslag ble fremmet: alle har stemmerett som sitter i styret, men når det stemmes over enkelte lag får ikke laget stemme eller alle får stemme i alle saker. Avgjørelse: Det ble et flertall for at alle for bruke sin stemmerett på alle saker.
9. Kontingent:
Alle divisjoner økes med 50 per år fra høst 2007. Nye 225 kr/semester, 3.div 250 kr/ sem, 2.div 275 kr/ sem, 1.div 300 kr/ sem og elite 325 kr/ sem.

10. Budsjett og aktivitetsplan:
Tallene skal endres noe slik at de blir mer korrekte. Forslag at det nye styret søker om penger fra SiO og eventuelt UiO med den tyngden at vi er den største klubben og at vi har et elitelag som kan benyttes som reklame for UiO og SiO.

11. Valg:
Leder Karin H. Toft, nestleder Terje Svenkerud, økonom Ellen Mari Burheim og dugnadsansvarlig Anne Britt Lothe ønsker ikke å forsette i sine verv for 2007. Valgkommisjonen, bestående av Petter Bjørbæk, Cecilia Sobertoli og Eira M. Larsen har funnet følgende kandidater:

Leder: Hedda Finstad
Nestleder: Cindy Treland
Dugnad: Vilde og Elin M. Gravbrøt
Sportslig leder: Jon Sandvand
Sek: Tonje Stegavik
Økonom: Eira M. Larsen

Ingen stilte som motkandidat. Valg utført.
Prinsesse Hedda
Hedda
Rutinert
Rutinert
 
Innlegg: 22
Registrert: 09 Aug 2005, 13:56

Gå til Referater fra styremøter

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron