OSI D1 sin siste kamp i sesongen

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

OSI D1 sin siste kamp i sesongen

Innlegg ELM » 19 Feb 2007, 10:14

Søndag møtte OSI til kamp mot Blindheim. Vi var klare for kamp og var gira. Fra motstanderne møtte det åtte jenter. Den ene på motstander laget var tydligvis klar for en "lett" kamp. Med åpen kjeft gikk hun rundt på banen og tygget tyggis...

1. sett.. OSI brukte som vanlig litt tid på å sette ting i riktig gir. Det begynt tregt. Blindheim hadde høyt servepress, og dette medførte mye variert mottak. I tilegg var de gode på å bruke blokkskyggen når de serva. OSI hadde til gjengjeld mye servefeil og ga bort poeng til Blindheim
(18-25)
2. sett: OSI fikk satt tempoet i riktig gir og kom sterkt tilbake. 2. settet spilte vi til tider veldig bra. Mottakene kom seg og angrep, blokk og forsvar var bra. (25-21)

3. sett: Et spennende sett, hvor Blindheim og OSI spilte veldig jevnt. OSI ledet ved 20 poeng, med 3 (eller var det 4) poeng. Her kom det typiske "vi-vil-ikke/kan-da-ikke" vinne syndromet frem. Og settet gikk til Blindheim etter tøft servepress fra gjestene. (21-25)

4. sett: OSI kom seg aldri ordentlig tilbake og var misfornøyd med sin egen innsats. Siste settet tapte vi 18-25.

OSI jentene kan absolutt bedre enn dette, og kanskje vi blir med neste år og for å bevise det....

Takk atter en gang til alle funksjonærer som gjennomførte arrangementet på en flott måte. Takk også til tilskuerne som kom og heiet! Til tross for at SIO ikke klarte å dra ut tribunene hadde vi mange som heiet!!
ELM
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 41
Registrert: 31 Mai 2006, 12:56

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron