Tap Og seier for D3 sønda 25.02.07

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Tap Og seier for D3 sønda 25.02.07

Innlegg Kaia » 28 Feb 2007, 03:07

TAP OG SEIER PÃ… SAMME DAG

Askim – OSI : 3 – 0 (25-13) (25-10) (25-19)
UMBI – OSI : 1 - 3 (25-19) (16-25) (23-25) (22-25)

Den første kampen gikk mot Askim. Disse har vi tapt ved hvert møte. En skulle tro at dette ga oss ordentlig hevnlyst. Men den tror jeg vi la igjen hjemme. Det samme gjelder vesentlige momenter som ”guts”, konsentrasjon, vinnerlyst og alle andre momenter som må til for å vinne en volleyballkamp. Jentene fra OSI (med kanskje seriens beste arbeidsmoral i kamp) var et trist syn. Første settet var krampaktig fra vår side. Det virket som om vi stresset , men ikke jobbet som Jonas så pent sa. Ingenting stemte. Hverken mottak, legg eller avslutning. ”. Settet ble det gjoret noen bytter. Det førte til at mottakene ble bedre med avslutningene gikk enten i nettet, ut eller lignet mer på et baggerslag enn en smash. Dette gjentok seg også i siste settet selv om OSI i perioder glimtet til med noen bra angrep. Frustrasjonen var derfor stor i laget da vi gikk av banen med tre tapte sett. De gangene vi spilte bra med hardt servepress, gode mottak og avslutninger så fikk jo vi poeng. Askim på sin side spilte liksom ikke sin beste kamp de heller. De hadde samme symptomer som oss bare i mye mindre grad. Undertegnede satt derfor igjen med tanken at ”hadde vi bare spilt opp mot vårt beste så kunne vi fint dratt i land en seier her”. På den andre siden er det ikke det man som regel alltid sier når man taper?? Kort oppsummert tapte vi kampen pga. altfor mange personlige feil. Vi gjorde MASSE unødvendige feil som de fikk poeng på.

Den andre kampen gikk mot UMBI. Disse tapte vi så vidt jeg husker 3-2 mot i forrige møte. Denne kampen skulle ikke bli en gjentagelse av den forrige. Vi måtte prestere her. Silje hadde nemlig skrytt til Jonas at vi var blitt så fryktelig mye bedre i det siste. Noe som ikke helt stemte med Askimkampen kan man si. Det var tid for at heder og ære skulle gjenopprettes. Kragene på dreaktene skulle opp og hodet skulle heves!!
Første settet begynte vi bra. Vi jobbet godt sammen som lag, trenden var iferd med å snu. Men mot slutten av settet fikk vi litt av den kjente ”D3- hetta”. (Vi ser muligheten for å vinne settet og tar lissom et realt stup mot bunnen, i stedet for å bare kjøre på) I tillegg hadde cecilia (libro) et hardt fall på håndleddet og rett etterpå en uheldig ”håndklaps” med en medspiller som gjorde at hun fikk vodt i håndleddet. Hun ble byttet ut et par baller for å få teipet seg. Men kom kjapt ut på banen igjen.
I pausen var Jonas veldi klar i beskjedene. Det som gjaldt her var å sereve riktig, dvs langt bak i begge hjørner. Dette ville gjøre mottakene dårlige, som igjen ville gi den kanskje beste leggeren i 2. div. En kjip dag på jobb. Dessuten måtte vi bli sikrere i egne avslutninger. Tro på oss selv og måke til når vi mente legget var godt nok, og ellers tenke lurt og heller plassere ballen. Og Jonas dette funket jo fett. 2. settet gikk derfor til oss.
3. settet var oppskriften den samme. Vi var imidlertid i perioder ukonsetrerte selv om oppgavene var klare. Vi gav UMBI derfor litt sjansen til å komme inn i kampen igjen. Mot slutten kunne det se ut som om ”D3-hetta” skulle tre i kraft igjen. Men da var treneren bestemt, tok en time-out og banket inn i oss hva det var vi skulle huske på og jobbe med. Vi vant settet med et nødskrik.
4. og siste settet skulle vise seg å bli dramatisk. Vi åpnet sterkt med 5 strake poeng, men så slapp vi UMBI igjen litt innpå. Ved stilling 11-8 til oss, datt Ina (eneste legger) på armen og slo skulderen sin kraftig. Hva gjør vi nå??? Situasjonen så begredelig ut. Sarah L (dia) ble satt inn som legger. Men laget var liksom litt oppskaket så selv om hun gjorde en god jobb så begynte angrepene igjen å gå i nettet eller ut. Heldigvis ble Ina byttet inn igjen på stillingen 12-11 til UMBI. Resten av settet var jevnt, men ved hjelp av hardt servepress, dipper og andre finurlige angrepsformer vant vi til slutt. Ina hadde for øvrig æren av å slå inn match – ballen :D
Kaia
Fersking
Fersking
 
Innlegg: 6
Registrert: 24 Jan 2007, 16:14

Innlegg Cecilia » 28 Feb 2007, 17:44

Supert! :D
C. Sbertoli

Ikke la deg deg lure...!
Cecilia
Proff
Proff
 
Innlegg: 155
Registrert: 04 Nov 2005, 11:02

Innlegg Cecilia » 01 Mar 2007, 11:18

Lett!
C. Sbertoli

Ikke la deg deg lure...!
Cecilia
Proff
Proff
 
Innlegg: 155
Registrert: 04 Nov 2005, 11:02


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron