OSI D2 - Groruddalen 3-2

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

OSI D2 - Groruddalen 3-2

Innlegg Karin » 09 Mar 2007, 00:02

Så var det klart for nok et oppgjør mot erkerivalen Groruddalen. Mange publikummere var møtt opp, vel vitende om at en kamp mellom D2 og Grorud alltid blir spennende og langvarig, og at alt kan skje.

Første sett var en real skivebom av OSI. Vi bar preg av usikkerhet og ansvarsfraskrivelse i alle ledd. Grorud servet oss i senk, og de få mulighetene til skikkelig angrep som kom ble ikke tatt godt vare på. Og servene, som vanligvis er en av våre sterke sider, gikk altfor ofte i nettet. OSI tapte settet 25-13 :oops: . Kort sagt; en omstilling måtte til hvis dette skulle gå veien.

I andre sett begynte vi å vise hva vi kan. Mye bra serving (Elin og MarteL) gjorde at forsvaret fikk en lettere jobb, midtangrepet (MarteV og Solveig) begynte å sitte, og mottakene var nå stabile og gode. 25-20 til OSI.

Tredje sett ble svært jevnt og spennede, men OSI hadde føringen hele veien. På stillinga 24-22 til OSI i dette settet ble Dagmar byttet inn for å blokke. Det viste seg å være et genialt trekk, blokka gikk rett i gulvet, og OSIs spillere og heiagjeng jublet for 2-1 i sett. Men det kun førstedommeren hadde sett, var at noen på OSI var i nett...?... :? Det medførte at vi mistet det meste av piffen, 26-24 til Grorud.

Fjerde sett måtte vi vinne for å ha en sjanse. Det var dog ikke mye vinnertakter over OSI, men et jevnt sett med Grorud i føringen. Vi gjorde ikke mer enn vi måtte, for å si det sånn. På stillinga 21-23 gikk Linn Eva på serve, og vips, så vant vi settet 25-23! Nervene holdt da det gjaldt som mest.

Tie break. Vi hadde lovet en jevn kamp, hvorfor skulle vi slutte med det nå? Lagene fulgte hverandre som skygger opp til 10-10, men da Linn Eva gikk på serve, kunne vi se at motstanderne ble vettskremte. Det ble fem strake poeng og 15-10 til OSI, og stor jubel :D .

Alt i alt var ikke spillet i denne kampen mye å skrive hjem om. Men etter hvert ble det mye bra serving, bra angrep, spesielt fra midt, og forsvaret plukker det meste av baller. Blokka har en god del å gå på, og i mottak var det mer varierende enn det pleier å være, dog med Tarjer som hederlig unntak. Hard jobbing og vinnervilje gjør at vi likevel vinner kampen. Takk til en flott heiagjeng og trenerne CC og Hedda som ga oss gode råd da det buttet imot.


OSIs førstesjuer: Linn Eva, Tarjer, MarteL, Elin, MarteV, Solveig og Karin.
Lite brukt, men gode på benken: Line, Helle, Anne Brit, Linn Heidi, Dagmar.
Karin
Banens beste
Banens beste
 
Innlegg: 95
Registrert: 16 Aug 2004, 08:44

Innlegg Helle » 09 Mar 2007, 10:50

Til Tarjei: jeg skulle hilse fra Anne Lene (hun høye diaen) på Groruddalen og si at hun
hadde satt pris på en unnskyldning etter at du smash'et henne i tryne...
-Helle
You say I'm a bitch like it's a bad thing...
Helle
Site Admin
Site Admin
 
Innlegg: 209
Registrert: 15 Okt 2004, 15:48
Bosted: East side


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron