Fenomenal avslutning på sesongen av D2

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Fenomenal avslutning på sesongen av D2

Innlegg Karin » 18 Mar 2007, 12:12

Lørdag sto øvre sluttspill i 2. divisjon på programmet. Som alle sikkert vet, har vi vært gode i det siste, og gledet oss enormt til å spille og gruse alle de andre lagene. Vi måtte gjøre det bedre enn Finstad og Groruddalen for å kvalifisere oss til opprykksturnering, men målet var selvfølgelig å vinne :wink: !

I puljespillet skulle vi møte de to før nevnte lag og Bislett, som har vært en hard nøtt tidligere i sesongen. Første kamp var mot Groruddalen, og med seieren for en drøy uke siden friskt i minne, var vi gira på å vise at det ikke var flaks. I første sett gikk alt etter planen. Etter en serverekke fra Marte L ledet vi 11-1! :lol: Resten av settet kontrollerte vi, med sikre mottak og gratisballer, gode legg og bra angrep. Så kom det fryktede andresettet, hvor vi har tradisjon for å slappe litt for mye av… Og sånn skulle det bli nå også. Det ble mye servebom, og da ble jobben i mottak og forsvar mye vanskeligere, og derfor også få avslutningsmuligheter. Men på stillingen 18-12 til Grorud tok vi en timeout, og ble enige om at vi skulle nøye oss med tosettskamper i dag for å ikke slite oss ut før finalen. Det funka, og vi begynte faktisk å slenge oss etter baller i forsvar og banke inn leggene. Etter en sjelden opphenting vant vi settet 25-23. :D

Så fulgte Bislett, som har slått oss to ganger tidligere i sesongen. I dag var deres høye midtspillere ikke med, noe som gjorde jobben en del lettere. Men Bislett er gode til å plukke, og vi visste at vi måtte presse på for å vinne. I begynnelsen av kampen gjorde vi litt for lite, og lot deres lumpesmasher dette ned i posen. Men etter hvert fikk vi bedre uttelling for det vi gjorde, med press på serve og i angrep, og plukket det meste av baller som kom i mot. Husker dessverre ikke settsifrene, men det ble i hvert fall 2-0.

I neste kamp ventet Finstad. Vi merket gårsdagens trening i beina, og begynte å bli slitne. Men vi var likevel sikre på at Finstad var et lag vi skulle gruse. I første sett viser vi imidlertid ikke vinnertakter, vi sliter til tider skikkelig i mottak, og Finstad klarer å utnytte våre svakheter. Mot slutten av settet tar vi oss sammen, og vinner til slutt 31-29 (!). Andresettet blir en ren maktdemonstrasjon. Nå sitter alt som vi ikke greide i første sett, og sifrene nå blir 25-12 i OSIs favør. Veldig bra midtangrep fra Solveig og Marte V kan fremheves her, men som sifrene viser, ble det ikke gjort mange feil fra noen posisjoner :twisted: .

Et merkelig oppsett gjorde at vi gikk rett til finalen, hvor vi møtte Askim, et lag det alltid er morsomt å slå. Vi fikk en litt treg start, og angrepsspillerne merket at de ikke hoppet like høyt som tidligere på dagen, derav mange smasher i nettet. Dette ble en kamp hvor seiersviljen skulle avgjøre, og det hadde OSI mest av. Tross slitne ben jobbet vi hardt, og var egentlig aldri truet av Askim. Begge settene endte ca 25-20, og god serving og godt blokkspill var nøkkelen til seier.

Oppsummering: OSI vinner alle kampene 2-0, noe som er sjelden vare, moro å prøve det en gang :) . Og i og med at Oslo Volley 2 kun ble nummer 5, gikk vi faktisk forbi alle de andre lagene på rankingen! Snakk om uttelling. Så nå er det bare å gratulere årets seriemestere i 2. divisjon. 8)


OSIs utsendte: Linn Eva (L), Marte V (M), Solveig (M), Marte L (K), Linn Heidi (L), Elin (K/D), Tarjer (D), Karin (L) og Dagmar (K/D).
Lagleder og moralsk støtte: Tord, Helle og Steinar.
Karin
Banens beste
Banens beste
 
Innlegg: 95
Registrert: 16 Aug 2004, 08:44

Innlegg Cecilia » 19 Mar 2007, 11:21

GRATULERER D2!!!

Dere er OSI's stolthet!!!
C. Sbertoli

Ikke la deg deg lure...!
Cecilia
Proff
Proff
 
Innlegg: 155
Registrert: 04 Nov 2005, 11:02

Hurra!

Innlegg MariaVB » 19 Mar 2007, 11:39

Imponerende, jenter - snakk om å avslutte med stil.
Synes jeg hører DET - VAR - LETT - - - - runge i hallen.
MariaVB
 
Innlegg: 4
Registrert: 19 Mar 2007, 11:35
Bosted: Adamstua

Innlegg Helle » 19 Mar 2007, 12:42

karin skrev:Og i og med at Oslo Volley 2 kun ble nummer 5

Vi vet strengt tatt ikke hvilken plass Oslo Volley fikk, siden det ikke
ble spilt om plasseringene under 4.plassen....:twisted: Vet bare at
de ikke kan ha blitt bedre enn nr. 5..
-Helle
You say I'm a bitch like it's a bad thing...
Helle
Site Admin
Site Admin
 
Innlegg: 209
Registrert: 15 Okt 2004, 15:48
Bosted: East side

Innlegg Solveig » 19 Mar 2007, 13:48

damn, we are gooood! hehe.. Nå er det bare å møte på treningene, slik at vi holder go'formen til kampen om plass i 1. div!
Solveig
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 40
Registrert: 13 Sep 2005, 13:51
Bosted: Oslo

Innlegg BC » 20 Mar 2007, 18:51

Hilser fra Addis Abeba i Etiopia og gratulerer saa mye!!

O-S-I.... :D
BC
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 32
Registrert: 09 Okt 2006, 18:43

Innlegg kim » 24 Mar 2007, 22:30

Gratulerer med seieren damene :)
Work like you don't need the money,
love like you have never been hurt and
dance like you do when noone sees you
kim
 
Innlegg: 1
Registrert: 24 Mar 2007, 22:27


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron