Litt sent ute

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Litt sent ute

Innlegg perivar » 26 Mar 2007, 13:30

Det å være på tiden, eller ikke skrekkelig lenge derpå er kanskje ikke noe verken denne posten eller H2s innsats i morgentimene på Ringerike for to helger siden kan skryte på seg.

Vel hadde nok akademikerne og deres venner stablet seg inn i kjøretøy for å hevde tigerstadens ære i distriktet ikke lenge etter at klokken hadde passert 0700 søndag morgen, gikk de like herlig på en smell i første kamp. En kamp, som riktig nok ble avviklet i en finflott hall - over frysepunktet i motsetning til i den hallen som vanligvis gjester H2 på turneringseskapader - Åshallen (H2 hadde klart seg, etter iherdig innsats i årets sessong, å snike seg med i A-sluttspillet for andre divisjon øst som ble avholdt søndag 18 mars på Tyristrand) - ble anledningenen totningene fra Skreia fikk til å truserøske delegatene fra Oslo før morgenrusket hadde forsvunnet fra øya. Forsinket ja. Futt nei. Ingen gøts i angrep. Liten stabilitet i mottak. Svake server og en måpende benk.

Men så gikk alt så meget bedre. Konsensus rundt innsats og gøtsing, kamp og iver ble trukket fram fra sjokkerte H2ere av dagens lagleder: Arne.

Med kjærlighet medbrakt (Kim) og kjærlighet på termos tilkalt (underskrevne) skulle neste kamp, mot det som skulle vise seg å bli turneringens vinner; Hønefoss, bli et fyrverkeri av nevnte manglende ingredienser i første kamp.

Mottak satt, benken jublet, Kurt la vakre legg og fra kant diagonal og midt dundret poengene inn for OSI. Desverre gjorde det også det for motstanderne som måtte ha følge av H2 helt til 13-15 i siste sett for nervøst å innkassere en seier.

Dette ble vannskillet.

Bislett skulle få unngjelde, og i motsetning til hva sessongens tidligere tendenser kanskje kunne tilsi: nå skulle alle antiklimaksers mor komme på besøk med totaltkollaps mot byrivalene. Dengang ei. Dagens stall, litt varierende i plassering med kreative innretninger på blant annet libroplass, høvlet, gøtset og regjerte.

Og tar man først en seier tar man like gjerne to. Og så en siste. Alt takket være absolutArne på kant og libro, kanonKim og råeRune på dia, lekreLars og parkerendePer Ivar (bedre Padjeketivstips taes mot med takk) på kant, mektige blokker fra Martin i midt, ellevill ekspedering av Johannes. Alt sømløst knyttet sammen av Kurt på leggerplass.

Det ble seierspølse og candy på Shell på veien hjem.

Takk for en strålende sesong, som har vært kjempebra, kjempegøy, kjempeherlig, kjempegod, kjempefin, kjempeknall, kjempekjempe, kjempetøff, kjempeartig, kjempe.

Vi ses på stranden

(Dette i all ydmykhet selvfølgelig, i båd Thomas og Tores fravær)
perivar
 
Innlegg: 1
Registrert: 26 Mar 2007, 13:07

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron