Tap i sesongåpning for H1

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Tap i sesongåpning for H1

Innlegg steinar » 29 Sep 2007, 21:01

Askim - OSI 3-1 (25-21, 17-25, 26-24, 28-26)

Askim har forsterket laget betydelig før årets sesong. Med profiler som Jarle Huseby og Valeri Tuzov var OSI klar over at dette skulle bli en tøff jobb. Askim startet kampen i et forrykende tempo, og første ballveksling var betegnende for kampen. OSI angrep 3-4 ganger før ballen havnet i gulvet på vår side. Askim gikk opp i 6-2 på rent testosteron til stor jubel fra ca 50-60 fremmøtte. Etter dette jevnet settet seg ut uten at vi klarte å komme opp i ledelse. Askim vant settet 25-21 fortjent. Vi ante at Askim hadde brukt opp opprykksenergien etter dette settet, og kjørte videre uten nevneverdig bekymring for tap. 2.sett var grei enveiskjøring med en rekke blokkpoeng og suverent mottaksspill.

I tredjesett hentet vi opp en ledelse på 5-6 poeng og hadde settball. Dessverre klarer vi ikke å sette spikeren i kista, og ender opp med settap. 4.sett har vi grei kontroll, men klarer også her å rote bort settballen og ender opp med et surt tap.

Det er vanskelig å være veldig sur etter denne kampen. Mottaket er bedre enn det har vært på et par år med Harald Markussen som ny libero og Ronald Førde tilbake på 2004-nivå. Blokkspillet fungerer og vi har tosifret antall killblokk i tillegg til masse brems, og Hoffa er tryggheten selv i leggfasen. Om man skal sette fingeren på noe må det være å få opp killprosenten i angrep med noen prosent. Som trøst kan vi også nevne at vi garantert ikke blir det siste laget som drar hjem fra Askim med kun øl i bagasjen.

Nå ser vi frem til luksus på Ryfylke fjordhotell neste helg, og satser på at småguttene fra distriktet ikke har vokst seg altfor høye, store og sterke over sommeren.

Starting line-up(L-D-K1-K2-M1-M2-Li): Kjetil Hoff-Tord Johnsen-Ronald Førde-Jon Sandvand-Steinar Magnell-Jonas Buskop-Harald Markussen.

Innhopparar: Anders Sandvik, Johannes Aicher, Aasmund Fostervold, Trond Amundsen, Idol-Sveinung Løvik.

Skrevet av M1 og M2.
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23

Innlegg steinar » 02 Okt 2007, 18:25

Morra di!
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron