D3 - Rosa sky, trist paraply..

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

D3 - Rosa sky, trist paraply..

Innlegg kinaina » 08 Okt 2007, 14:36

Osi - Myrer 2-0
Osi - Groruddalen 2-0
Osi - Halden 0-2
Osi - UMBI 2-0
Osi - Spirit Lørenskog1 - 2
Osi - Koll 1 – 2

D3-trener teamet sviktet jentene på sin første rankingturnering. Ganske uforståelig prioriterte de sin egen seriekamp. Dette er noe som vil bli husket og en dag tatt hevn for..

Som erstatning for trener teamet fikk jentene Linn Eva som lagleder. Og hvilken strålende stand inn. For å si det slik så bør guttene være forsiktige med å sette inn slike supre vikarer. Linn Eva gjorde en strålende jobb. Kom med mange gode råd og begeistret rop fra sidenlinjen. Tusen takk for en engasjert og inspirerende innsats Linn Eva!

Spillemessig blir det nok riktig å dele det inn i to dager.

Myrer og Groruddalen
Lørdagen overrasket vi Linn Eva og kanskje mest oss selv med fabelaktig suverent spill. Mottaket er som rett fra læreboka og leggene sitter perfekt slik at angriperne våre får grust ballen. Vi e så deilig goe! Vi vinner nok mye på å være helt overlegne på å bråke og heie (på oss selv, hvis noen lurte). Motstanderne ble nok til tider satt ut av støynivået og de unge jenter som strutter av selvtillit (haha. Flertallet vinner, jeg er også ung!). Motstanderne blir til tider forfjamset og litt passive når vi spiller på vårt beste. Etter siste kampen er egoet vårt like stort som Tone Damli Aaberges ego etter idol. Det skulle dessverre snu seg ganske fort..

Søndag orker vi rett og slett ikke kommentere så mye. Kampen mot Halden tapte vi fortjent. Halden hadde tre (eks. elite) spillere som de klarte å utnytte maks. Noe som vi visste, men ikke klarer å gjøre noe med. Vi fortsetter å la de tre få ta mottakene og smashe inn ballene gang på gang. Ekke noe vits å serve og smashe på Haldens svake punkter for tenk!

UMBI. Vinner vi mot. Helt greit spill? Gullfisken slår til igjen.

Spirit Lørenskog. Tror ikke jeg husker så mye av denne kampen heller jeg! Husker vel best (eks. D1 spillere) Ceciliene spilte på det andre laget. Legger Cecilie gjør en bunn solid jobb på det andre laget. Gravid og med liten mage leverer hun gang på gang presise legg. Bra for dem, kjipt for oss.

Koll 3. Her husker jeg masse men kjipe episoder gidder vi ikke rippe opp.. Sorry Elisabeth(eks. Koll 3 spiller nå OSI spiller!), at ikke gruste dem.. Denne kampen hadde noen av de beste angriperne våre bedt om pause og vi gjorde noen eksperimentelle bytte. Va kanskje ikke så lurt det? Tap og vinn med samme sinn?
Ina
kinaina
Fersking
Fersking
 
Innlegg: 7
Registrert: 21 Okt 2005, 14:18

Innlegg Jonas » 08 Okt 2007, 14:50

Det er vanlig at folk blir slitne. Men neste gang har vi sikkert flere spillere, og da vinner vi alt! JADA!!

Synd vi ikke kunne være der, neste gang derimot. Da blir det haraball!
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge

Innlegg Helle » 08 Okt 2007, 23:03

Bilder av D3, H3, H2 og D5 på rankingturneringen ligger her
-Helle
You say I'm a bitch like it's a bad thing...
Helle
Site Admin
Site Admin
 
Innlegg: 209
Registrert: 15 Okt 2004, 15:48
Bosted: East side


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron