H1 vs Mosjøen 3-0: Sjømos

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

H1 vs Mosjøen 3-0: Sjømos

Innlegg Sindre » 13 Okt 2007, 18:23

Med kraftslag adressert gulvet og presise server, skylte OSI over Mosjøen i sesongens første hjemmebank.

OSI H1 vs Mosjøen 3-0: 25-10, 25-22, 25-23

I første sett ble bortelagets mannskap tatt på vannsenga, selv om de sjøsatte sin Oslo-spilling med Koll-tap i går kveld. OSI øste på med solid blokk, serve og ikke minst angrep. Diagonal Lie Johnsen slo hull i forsvaret på motsatt side av nota til opponenten ble helt mo(sjøen) i knærne. Godt assistert av kantene Sandvand og Førde, sank Mosjøen-skuta fort. Midtangrepet var det lite av, men utnyttet sine muligheter til fulle. Magnells forsvarsofring med midtlinja på 21-9 kan fort kalles play of the day med tabloid sportsjournalistiske termer. For et lag i medvind, går svært mye stang inn. Sisteballen ble faktisk en tunnel, etter at Sandvand prikket inn smashen i en kombinasjon.

Startende lag: Sandvand, Ronald, Magnell, Buskop, Lie Johnsen, Hoff og Markussen (L).

Etter at Dreyer Sæter fulgte opp midtkollega Magnells forsvarsbragd på første ball, kom Mosjøen seg etter OSI-dønningene. De stablet seg på sjøbeina og utliknet trykket. OSI på sin side gikk i den klassiske teinen med å senke konsentrasjonen etter seier i foregående sett. Mange personlige feil, og flere uheldige utfall etter jevne ballvekslinger begrenset poengfangsten. En avgjørende hendelse var da Mosjøens kaptein protesterte på en touch-ut ball. Innvendingene var kraftige nok til at førstedommer fisket frem det gule kortet og dermed førte OSI opp i 17-16-ledelse. Til tross for en god serverekke av trener Stenrud, var entusiasmen i troppen delvis like kald som isboksen med spaghetti og kjøttdeig kampreferenten spiste i første sett. På time-out 20-22 kom kampens gullkorn fra libero Markussen: ”Snur vi det hær, så vinn vi. ” Han fikk rett. Hjemmelaget spylte bort feilene, og tok fem strake poeng til settseier.

Startende lag: Stenrud, Sandvik, Magnell, Dreyer Sæter, Lie Johnsen, Hoff og Markussen (L).

Etter et brisent midtparti, tok strømmen av god innsats seg opp i siste sett. OSIs eneste samfylking til bortelaget fikk diagonal-slåinga i gang, og hamre videre i posisjon to. Men etter en solid startseilas, kom ruskværet tilbake med god Mosjøen-blokking. På stillinga 14-12 viser Stenrud hva to ukers bryllupsreise på spanske øyer kan gjøre med hoppserven, og trykket inn en gyllen poengrekke. Selv om en 19-13-ledelse ble til 23-23, var det til slutt ingen tvil om i hvilken havn seieren skulle.

Startende lag: Førde, Stenrud, Lie Johnsen, Hasle Aamundsen, Buskop og Sæter Dreyer. Løvik, Sandvand og Hoff bidro også.

Til tross for et kjedelig tap i åpningskampen mot Askim, har OSI nå virkelig kastet loss for en god høstsesong.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron