H1 – Spirit Lørenskog 2-3: Krakilsk nederlag

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

H1 – Spirit Lørenskog 2-3: Krakilsk nederlag

Innlegg Sindre » 22 Nov 2007, 10:05

Det meste av gardiner, persienner, forheng og scenetepper gikk ned, igjen, nedenom og hjem i nok en midtukefadese.

OSI – Spirit Lørenskog 2-3: 25-21, 21-25, 25-21, 21-25, 12-15

Man kunne forklart utfallet med en del skader i troppen og sykdom i troppen, samt at to av spillerne på en normal startsjuer ikke var med. Man kunne argumentert for at flaksprosenten var usedvanlig lav i alle stillingskriger og ballvekslinger som endte rett innenfor eller utenfor linja. Men man kan ikke forsvare seg med at man møtte et særs godt lag. OSI skal vinne 3-0 hjemme mot Spirit på en god dag. På en dårlig dag bør OSI også vinne 3-0. Når man taper 2-3, er det et tegn på at en teknisk kampanalyse blir overflødig.

Med unntak av den statistiske kuriositet at de første fire settene endte 25-21 annenhver gang, er det ikke mye vettug eller oppløftende å lese ut fra kampskjema. OSI hadde uvanlig få serverekker, og uvanlig mange mottaksfeil. Lie Johnsen skilte seg ut som en av de få som virket å ha fått en tilfredsstillende t….-dose på helgas julebord. Diagonalen var full av sprett og tenning. I den andre enden av skalaen hadde vikarierende libero Storvoll ingen hot dag i blått. En teori er at en kombinasjon av overtråkket for en tid tilbake og nylig sykdom har slått ut stabile-mottakskontrollen i sentralnervesystemet.

En totalvurdering må tas på et metafysisk perspektiv der den holistiske kampmodus for herrenes førstelag bedømmes: Noe var ikke helt skrudd på i innstilling, tro og vilje. Og sen-onsdagskamp-komplekset har ikke blitt noe mindre. Selvfølgelig var det også gode ting og gode perioder når man tross alt tar 104 poeng i en kamp, men det svinner i skuffelsens dragsug. Det fines ingen gode unnskyldninger for tapet, som gjør kampreferatet til en beklagelse til de trofaste damelagsspillere som heiet mye bedre enn det vemodige utfallet av kampen.
Sist endret av Sindre den 22 Nov 2007, 19:00, endret 1 gang
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg Jonas » 22 Nov 2007, 13:40

"¤#="&(=¤%&(="(¤%=&("=#¤&("=¤%&("=¤#&(="(=¤%/(="¤%=&/"
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron