Mosjøen – H1 3-1: Reis(te) og røk

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Mosjøen – H1 3-1: Reis(te) og røk

Innlegg Sindre » 15 Jan 2008, 00:49

Tusenvis av reisekroner. Syttifire spilleminutter. Tjuefire egg. Åtte spillere. Seks kjendiser. To døgn. Det koster å hente ett velspilt sett i Mosjøen.

Mosjøen – OSI 3-1: 25-22, 25-20, 15-25, 25-15

Med blanke kampskjema for 2008 lå mulighetene til rette for å heve inntrykket fra sesongens første halvdel. H1 tilbakelegger heller ikke drøye 800 kilometer bare for å gi fra seg seieren. Nærmere samtlige spillere var på reise denne helga. selv om bare åtte hadde destinasjon Mosjøen. Til tross for en liberofri tropp, var tallet faktisk en spiller mer enn det hjemmelaget plasserte på kampskjema.

De to første settene fulgte en matchende oppbygging. De var jevne. Mosjøen rykket litt i fra før OSI kom a jour, men sjelden noe mer. Mosjøen var fikse og heldige. OSI smårotet, var ujevne i blokkingen og berørte ballen uten minneverdig trygghet. Om det er den lave andelen faktiske studenter som danner bedriftsvolleyball-perioder (eller parodier) skal være uskrevet. Servemottak på full bane er uvant kost, og hovedstadens utsendinger måtte bite i seg flere semidårlige førsteberøringer.

OSI var aldri så gode som under oppkjøringen til sesongen. Tredje sett i Mosjøen ble en fysisk mimrestund der kvaliteten og eksplosjonen plutselig hevet seg. Klare 25-15 ga plutselig håp om en snuoperasjon.

Håpet smeltet gradvis utover i fjerde sett. Etter 11-11 gnistret det mest i Mosjøen, selv om spillerstallen har sett sine mest bevegelige dager. OSI koker likevel over i stedet for å tenne, og avslutter med rekordmange fem servefeil på rad. Antall nettberøringer i løpet av kampen var også ute av proporsjoner. Resultat: 15-25.

Kampen var ikke gjennomgående dårlig av OSI, men ikke gjennomgående nok til å hamle opp med de nordlanske røde.

Uheldigvis bruker OSI for lang tid på å nullstille mellom settene. Heldigvis har gutta en sterk evne til å legge sure tap bak seg. Etter at sorgene var skylt ned slukene og irritasjonen hadde lynet ferdig, søkte samtlige ly i Tordenskioldsgata i huset til motspiller Tommy Sandmo. Kantspillerens store leilighet og enda større husvarme var med å bidra til å bedre ventetiden på over ett døgn til returflyturene mot Oslo lettet. At vi ga bort seieren dediseres Mosjøen-kapteinen, selv om en av østlendingene på laget fikk seg til å si til verten: ”At vi skal behandle deg slik i Oslo, kan du bare drite i” – med ironi i stemmen (?), vel og merke.

OL-kvalifisering i volleyball på en behagelig flatskjerm med pizza i hånd holdt høyere kvaliteten en egeninnsatsen tidligere på dagen. Utelivet i Mosjøen var like bra som (i) Førde. En analytisk kveld og en avslappende dag derpå ga ny giv og gode minner.

Og kjendisene? Vefsn kommune har ikke så mange. Men i løpet av tiden på Gardermoen, Værnes og Kjærvik ble følgende personer observert: Bjarne Brønbo, Kjell Magne og Bjørg Bondevik, Åge Aleksandersen, Marit Bjørgen og Vidar Riseth. Kant Storvoll skulle til å sjekke OPP langrennsesset, men legger Hasle Aamundsen skulle absolutt sjekke INN bagasjen og sjekke UT hvor fort det kunne gjøres. OSI lover for øvrig på tro og ære at de ikke har hatt noe å gjøre med sjukdommen til Riseth i løpet av helga. Riseth og formen til OSI ønskes god bedring.

Andre sitater:
Av midtspiller: Jeg i fylla, på speed, med øya igjen kjører bedre enn JJJJJ
Av legger i Widerøefly: Det er akkurat som et vanlig fly, bare i miniatyr

Reisefølge til Mosjøen: Hasle Amundsen, Magnell, Dreyer Sæter, Aicher, Stenrud, Sandvand, Førde og Storvoll.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 4 gjester

cron