OSI H1 på tur til Bartebyen

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

OSI H1 på tur til Bartebyen

Innlegg steinar » 05 Feb 2008, 13:03

Referatet er ikke skrevet av vår vanlige referent og inneholder dermed ingen fancy ordspill eller grundig kampinfo. Det inneholder skrivefeil og dårlig setningsoppbygning, men har forhåpentligvis litt underholdningsverdi. For de som ikke gidder å lese hele referatet kommer en kort oppsummering her:
Cancellert fly, nattbuss, leiebil, lite søvn, noen spiste gratis hotellfrokost, vi banket Spirit og Nyborg 2, tapte for Kolbotn, knuste Gløshaugen, vant bronsemedalje (fortsatt beste studentlag, og de som mener noe annet bør vite at nesten alle betalte studentpris på nattbussen. Det går ikke om man ikke er student), fly/tog/leiebil hjem.

Det var mye som holdt på å gjøre livet surt og vanskelig for OSI H1 denne helgen. Det hele startet allerede før avreise da Sandvand og Magnell skulle spise litt middag. Sandvand var i butikken for å kjøpe frossenpizza og snublet over Big One Restaurant. Den var noe skikkelig skvip. Vi trenger ikke si noe mer om det egentlig, bortsett fra at den ikke er stor nok til fire voksne gutter som de hevder på reklamen.

På vei fra leiligheten Sandvand og ned til trikken rakk vi akkurat å bli gjennomvåte før vi skulle ut på tur. Oslovinteren er kjempedeilig. Alle som har vinterferie burde ta med seg vannskiene og prøve lysløypene våre.

Vel fremme på Gardermoen begynte moroa. Når det er slaps og regn i Oslo er det snø på Gardermoen og når det er snø på Gardermoen kan ikke flyene fly. På innsjekkingsautomaten fikk vi beskjed om at flyet hadde fått ny tid. Jaja, litt bedre tid. Siden Gardermoen ikke ville si ifra til alle reisende om at de bare kunne se langt etter å fly ut denne dagen, så valgte de bare å avvente med å ta imot bagasje. Siden folk flest er idioter og ikke har noe bedre å drive med var det lang kø til baggage drop. OSI, som ikke er som folk flest, valgte derfor å sette seg i puben. Da noen valgte å drikke overpriset øl mens andre spilte volleyball tok Buskop ansvar. Buskop, som ser viktigst ut i telefonen, ringte litt rundt for å få greie på ting. Har ikke fullstendig oversikt over alle han ringte til, men på lista hans var blant annet disse: SAS, Norwegian, Oslo Lufthavn Gardermoen, NRK, TV2, Aftenposten, VG, Dagbladet, Mesta, NSB, Norway Bussekspress, Oslo Taxi, Taxi2, Norges Taxi, Oslo Sporveier, Statsministeren, Samferdselsministeren (etter at Jens sa: ”Deg igjen Jonas? Ring Liv Signe har jeg sagt!”), Arrangøren for turneringen, David Cox, Volley Media og mamma. Hvorfor han ikke ringte deg vet jeg ikke.

Etter mange timer med ”New info” hver time endte det med at også SAS bestemte seg for at det ikke var nødvendig å ha folk sittende på Gardermoen lenger. Flyet ble cancellert rundt 00:15. Hva nå? Etter en lengre diskusjon med Koll, hvor Buskop endret mening fra Røa/Bekkestua til Trondheim hvert minutt, ble vi enige om at begge lag skulle dra. Koll bestemte seg for å dra hjem, mens OSI hoppet på nattbussen. To spillere, en fra H1 og en fra D2 (for å verne om nærmeste familie blir deres identitet holdt hemmelig i dette turreferatet og blir heretter kalt ”gutten” og ”jenta”), hadde ikke lyst til å ta nattbuss (av årsaker vi ikke tar opp her) og bestemte seg for å leie bil på Gardermoen.

Nattbussen var iskald. Det var vist ikke mulig å ha på varme i 2. etasje for da ville det bli så varmt for de som satt nede. Det viktigste er at nesten alle betalte studentpris. Vi er jo et studentlag. Med oss på turen til Trondheim hadde vi en HIV-smittet narkoman (han valgte å informere om det da Amundsen prøvde å sette seg på det ledige setet ved siden av han). Han var et kapittel for seg selv. Her følger et kort sammendrag av det kapittelet. Magnell, som satt rett over midtgangen for denne karakteren, satte seg ganske tidlig ned med musikk i ørene og trakk ned lua for å få det mørkt. Hver gang han enten trakk opp lua eller så på mp3-spilleren sin så lente den narkomane mannen seg frem for å spørre om noe. Første gangen var kun 5. minutter etter at vi hadde kjørt fra Gardermoen. Da spurte han hvor langt vi var kommet. Høydepunktet blant spørsmålene var nok likevel, etter at han hadde sittet og organisert narkotikaen sin helt åpenlyst, da han spurte om jeg hadde en lighter. Det hadde jeg ikke, men han fikk løst det på en annen måte og fikk til slutt snublet seg inn på doen på bussen for å sette et skudd. Rundt en time, og flere spørsmål, senere byttet Magnell sete.

Det viste seg raskt at det setebyttet ikke var så genialt som Magnell skulle ha det til. Virket som om han som satt foran Magnell i det nye setet hadde noe med han narkisen å gjøre. For flere ganger underveis gikk gubben bak i bussen for å snakke med narkisen. Til slutt begynte de å diskutere ganske høylydt og tror nok en del våknet av det. Senere på natta tenkte gubben at skulle lese litt avis og skrudde dermed på BEGGE lysene over de to setene han hadde okkupert. Lysene på denne bussen var helt ulikt noe vi hadde sett tidligere. Det var LED-lys så de kastet lys ut i alle retninger. Katastrofe! Det tok ikke lang tid før gubben sovnet og begynte å snorke på en urytmisk og syk måte. Hørtes ut som han skulle kveles mange ganger. Magnell begynte på et tidspunkt å håpe at han faktisk skulle bli kvelt sånn at han enten døde litt eller i det minste våknet.

På Kvam, som var et av stoppestedene til bussen, var det en halvtimes matpause på en kro som holdt åpen til 0330 for nattbussen(!). Der gikk de fleste av bussen. Noen røyka, noen spiste, noen gikk på do. Gubben som satt foran Magnell gikk inn på kroa og surret litt rundt og da vi skulle dra var han ikke i bussen. Sæter tok litt ansvar og spurte de som satt rundt han om det ikke skulle sitte en mann på det tomme setet til gubben. Sandvik var meget imponert over Sæters nestekjærlighet og sa at dersom han skulle velge pappa på nytt hadde det nok blitt Sæter. Magnell stod ikke på lista over kandidater. Bussjåføren hadde også fått med seg at det manglet en person og han begynte å tute for å signalisere at vi skulle kjøre. Gubben komme løpende inne i kroa og bort til inngangen som nå var låst fordi kroa var stengt. En liten stund senere kom det noen inne og låste han ut og da følte han at han måtte ha seg en røyk før bussen kjørte videre. Så mens alle satt inne og ventet på han, og etter at bussjåføren har signalisert at vi skulle kjøre, bestemte han seg for å røyke.

Resten av turen gikk uten store hendelser. Et lite komisk innslag var da narkisen, da vi kjørte fra Kvam, spurte Sandvik hvor langt det var igjen og Sandvik sa: "Kvarters tid, god natt!". Det var rundt fire timer igjen.

Uten alt for mange times kom vi frem til hotellet de fleste bodde på (Sandvik og Magnell). Der var det full frokostservering. Sandvik og Magnell var også sultne så de klinka til med å spise gratis der...sneaky sneaky! Etter en rask frokost var det rundt 45 min søvn på hotellrommene før vi måtte dra. Da vi kom opp i hallen fikk vi vite at Koll hadde trukket seg og derfor var gruppene endret. Først virket det som en dårlig deal for oss, men det viste seg at det ble færre kamper og det var en god deal. Vi gikk fra å måtte spille fire kamper på lørdagen til å spille to (vi gikk rett til semien da vi vant gruppa siden vi var høyt ranket(!). Ingen grunn til å vinne kamper i seriespillet i år. Takk til NVBF som gjorde dette mulig for OSI). Vi slo Spirit og Nyborg 2 greit i gruppespillet. Gikk på en smell mot Kolbotn juniors i semien på søndag morgen og knuste Gløs i bronsefinalen. Ikke galt med fire /tre (Sæter tråkket over i kampen mot Nyborg 2 på stillingen 0-0 i første sett. Ble bare en kamp den helgen. Kjipt for han.) midtspillere, to kanter, en legger og en libero.

Ser nå at Aicher ikke har blitt nevnt med navn og at Markussen ikke engang har blitt nevnt i referatet. De får nevnes her. Aicher og Markussen hadde begge to en strålende turnering. Aicher ble kastet innpå på dia da Sæter tråkket over, men ble flyttet over i midt til neste kamp hvor han storspilte. Mottakene var bra hele turneringen. Selv om Markussen selv påpekte at han ikke fikk mye server på seg gjorde han en god jobb når han fikk serven på seg.

Kom på to ting som burde vært skrevet om Markussen. Mener å huske at han måtte ha kniv for å åpne øretelefonene sine på Kvam og at han fant ut at han skulle klippe håret mellom første og andre kamp på lørdagen. Det må være første gang at en H1-spiller klipper håret på turnering.

Det var veldig fin dømming denne helgen. Det er ikke sarkastisk eller ironisk. Bra!

OSI H1 kan ikke ha egen sitatsamling på slutten siden det er alt for mange tullete utsagn til å huske pluss at de jeg husker er for uanstendige. Var noe med å gi noen lysestake, festkjepp og blodstrømningen i kroppen under frisørbesøk.

Turen hjem gikk fint. Vi fikk tilbake penger for flyet opp og fløy ned til Oslo bare 45 min forsinket.

OSIs utvalgte: Aicher, Amundsen, Buskop, Magnell, Markussen, Sandvand, Sandvik og Sæter.

Helt til slutt vil jeg bare si at det var trist for Åsheim at det ikke kom noen gode lag til turneringen. Dersom de er usikre på hvordan de skal holde sølvet sitt skinnende kan de se her: http://www.kjerringrad.com/soelvpuss-121.html. (Dersom noen lurer på hvordan en fra OSI kjenner til denne siden har det seg slik at gretne gamle gubber har kjerringer og ikke damer).
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23

Innlegg Jonas » 05 Feb 2008, 13:16

Tøft referat! Det verste er at dette er et kort sammendrag av alle tings iboende faenskap denne helgen....
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge

Innlegg Q-Jon » 05 Feb 2008, 14:11

Vi må rette en liten ekstra takk til unge Amundsen. Uten han hadde det ikke blitt noen rankingturnering på H1 i det hele tatt.
Q-Jon
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 16 Sep 2004, 13:55

Bilder

Innlegg trond » 05 Feb 2008, 14:42

Bilder fra turneringen ble lagt ut i går kveld. Helle knipset litt av H1, og jeg tok noen bilder av D2 i aksjon. Ble ålreite bilder av det.
-trond
Only Chuck Norris can devide by zero.
trond
Proff
Proff
 
Innlegg: 140
Registrert: 03 Aug 2004, 15:57
Bosted: VÃ¥lerenga

Innlegg steinar » 06 Feb 2008, 11:25

Kap 2 - Løvik på tur! (Det ble påpekt at jeg ikke hadde tatt med Løvik i turreferatet)

Vår kjære diagonal Løvik hadde, som alle flinke OSIere, bestilt billett til Trondheim i god tid. Da han senere brakk fingeren på trening ble det ganske raskt klart at han ikke kunne delta som spiller i Trondheim. Likevel er det ikke hver dag man har en unskyldning for å dra til Trondheim og Løvik, som hadde flybillett, benyttet seg av muligheten til å reise selv med brukket finger. Siden han hadde et annet fly opp til bartebyen enn det resten av H1 hadde kjenner jeg ikke hans reisehistorie alt for godt, men jeg kan kort fortelle det jeg vet eller tror jeg vet eller bare finner på.

Da Løvik med reisefølge kom til Gardermoen virket alt greit. De sjekket inn bagasje og satte seg på flyet. Der ble de sittende. Det viste seg at piloten ikke hadde sett at det var snø ute og han viste dermed heller ikke at han ikke kunne fly. Det viste seg raskt at hovedproblemet ikke var at han ikke så snøen, men at han ikke så noe i det hele tatt. På et mystisk vis hadde SAS greid å ansette en blind mann som pilot. Siden ingen ny pilot stod klar for å ta over ble Løvik og co sittende på flyet i 1,5 timer før de fikk noe særlig beskjed om hva som skjedde. Da kom følgende beskjed: "Dere får lov til å forlate flyet, men da kan dere bare glemme å komme på igjen". Så Løvik og co ble sittende. Etter enda en liten stund ble de sendt av flyet. Da var været blitt så dårlig at selv en pilot med perfekt syn ikke kunne fly. Flyet ble kort tid etter cancellert. Siden bagasjen var sjekket inn måtte den hentes ut på bagasjebåndet og da hadde SAS greid å rote bort en av bagene til Løvik og co. Løvik ble litt sint (Buskop blir hissig) og da fant SAS bagen. Happy, happy!

Løvik, som allerede hadde fått sitt fly cancellert tok en tidligere nattbuss fra Gardermoen enn H1. Han lot ikke et cancellert fly frata han muligheten til å se Bartebyen på vinterstid.

Hele helgen fungerte Løvik som lagleder for H1. Ville sagt at han gjorde en helt feilfri jobb, men det var en fatal glippe som lagde en stor ripe i lakken. På et tidspunkt satt han ikke øverst på benken, noe det står veldig klart i reglementet at en lagleder skal gjøre. (Hvorfor dette er en regel er det vanskelig å si. En teori er at siden en rekke 2. dommere på et tidspunkt klaget på at de hadde for lite å gjøre under kamp. Derfor bestemte FIVB seg for at de kunne passe på at laglederen satt øverst på benken. En annen teori er at de som lønnet 2. dommerne mente de fikk for godt betalt for å bare se på nettet (noe fiskere gjør hver dag i mye verre forhold) og dermed innførte de nye regler som gjorde at 2. dommeren måtte gjøre mer for pengene. Reglen om at legleder må sitte øverst på benken var bare en av mange nye fine regler som ble innført). Derfor måtte man utsette serven for å ta et lite oppgjør med dette regelbruddet. Det hele løste seg heldigvis ganske fort og spillet kunne fortsette.

Det var lenge et lite håp om at Løvik kunne komme innpå bare for moroskyld, men oppstillingen på sluttet av settet mot Gløshaugen tillot ikke et morobytte.

På Værnes var Løvik redningen da han kjøpte en kortstokk og OSI juniors spilte idiot. Vi rakk bare to runder, men likevel greide en å markere seg som idiot.

Løvik, som den generøse personen han er, tilbød Magnell og Sandvand transport fra Gardermoen og inn til Oslo. Det var veldig hyggelig og noe vi i utgangspunktet takket ja til, men da vi hørte at det stod kø fra Gardermoen til Jessheim pga ulykke valgte vi å ta flytoget.

Vel hjemme i leiligheten sin gikk en sliten Løvik til sengs med et smil om munnen. Han hadde besøkt Trondheim, det som kanskje burde vært Norges hovedstad, en vakker vinterhelg i februar og om noen spurte hvorfor kunne han si at han spilte volleyball. Om noen spurte om han kunne spille volleyball med den fingeren kunne han si at han hadde bestilt billett lenge før fingeren brakk og at han måtte bruke flybilletten fordi han ikke kunne avbestille. Om noen påpekte at han neppe hadde flydd ut fra Gardermoen på fredagen og at han måtte ha kommet seg til Trondheim på en annen måte og at han trolig ville fått igjen de pengene hadde brukt på flybillett kan han bare si: "HEI! Se bak deg!!!" og når de snur seg kan han løpe så fort han kan slik at det ikke kommer flere spørsmål.

Takk for turen Løvik og beklager at du ikke kom med i turreferatet.
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron