BOWCHICAWOWOW: OSI-NTNUI Dragvoll 3-1!

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

BOWCHICAWOWOW: OSI-NTNUI Dragvoll 3-1!

Innlegg BC » 02 Mar 2008, 16:41

Lørdag kl 14 var det klappet og klart for D2s siste seriekamp for sesongen, og motstanderne var studentene fra bartebyen: NTNUI Dragvoll.

Det begynte bra allerede på nettoppvarminga. For Sol og BC, tidligere Dragvollspillere, stod denne kampen om ære, og alle var ivrige etter å starte. Mange hadde tatt turen for å se kampen, og tribunene var fulle. Helles heiagjeng bestående av fem gutter fra Australia og England var også på plass, klare til å lage liv og leven. Det var ganske stusselig på benken til motstanderne – de var bare syv spillere i motsetning til OSIs fulle benk.

Første sett kan oppsummeres i ett ord: BOWCHICAWOWOW! Det gikk unna på kun 19 minutter! Serving, mottak, legging, smashing og blokking gikk LETT. I en time-out får Line beskjed om at hun skal byttes ut når hun er ferdig med å serve. ”Hva e det her?” tenker Line, og går bestemt tilbake på banen. Og *vips* så var settet ferdig: 25-11 til oss!

Etter en sånn start vet vi at andresettet blir hardt. Det ble det og. Vi jobber fortsatt bra, men settet går til Dragvoll med 25-18.

Men er det en ting alle er enige om, så er det at vi ikke skal ha et femte sett i denne kampen! Med den innstillinga starter vi tredje sett. Dragvoll tar ledelsen i begynnelsen. Vi henger på og det blir jevnt. Men på slutten drar vi forbi: 25-21 til oss!

Hva har skjedd med D2 de siste ukene? Nå holder vi hodet kaldt og vinner de jevne settene! Ingenting kan stoppe oss nå. Helles heiagjeng har fått dreisen på heiinga og O-S-I klappklappklappklapp runger fra tribunen. Det siste settet er vårt, ikke noe femte sett på denne banen, nei. Vi spiller bra, setter matchballen på 25-20, og hopper rundt i ellevill gledesrus.

Fire, fem – vi banka dem! 8)

Trenerteamet Jon og Cindy gjorde en utmerket jobb med å ta timeoutene på de riktige stedene og si smarte ting. Linn Eva og Linn Heidi la knallbra og listige Lines server fikk motstanderne ut å kjøre. Kom ballen tilbake på vår side igjen gjorde det ingenting ettersom Helle hadde noen spektakulære opphentinger, og Karin og Marte jobba som helter i forsvar. Kaia var sjef i mottak, mens Solveig og BC rula på midt. Sol var dia med stor D og Asta hamra inn på kant. Benedicte var klar til å steppe inn når som helst, og Merethe var en verdifull supporter.

Special thanks to Nick, Pete, Steve, Jimbo and Lee for the excellent cheering: “Dere var kjempeflinke i dag”! :D
BC
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 32
Registrert: 09 Okt 2006, 18:43

Innlegg Linn Eva » 03 Mar 2008, 00:39

Og tusen takk for fantastisk bursdagssang fra dere på tribunen. Ble litt satt ut så den serven kunne nok lett ha havnet i nettet gitt :lol:
Linn Eva
Rutinert
Rutinert
 
Innlegg: 21
Registrert: 20 Nov 2004, 01:29

Innlegg Karin » 03 Mar 2008, 15:58

Syns det bør legges til at Sol servet nådeløst inn de siste ballene i sistesettet mot gamle lagkamerater på Dragvoll. Who's laughing now? :twisted:
Karin
Banens beste
Banens beste
 
Innlegg: 95
Registrert: 16 Aug 2004, 08:44


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron