Koll – H1 2-3: Får-i-Koll

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Hva er det beste å nyte til en H1-kamp?

Brus
0
Ingen stemmer
Saft
1
50%
Vin
0
Ingen stemmer
Øl
0
Ingen stemmer
Melk
1
50%
Vann
0
Ingen stemmer
 
Antall stemmer : 2

Koll – H1 2-3: Får-i-Koll

Innlegg Sindre » 08 Mar 2008, 23:52

I en av årets mest underholdningsrike volleyballstunder, gjorde studentene Koll på mostanden. Tilberedingstid: 98 minutter.

Koll – OSI 2-3: 19-25, 25-19, 21-25, 25-18, 11-15

Søndag 2. mars dro OSI til Kringsjå-restauranten for å volleyballføde. Når muligheten til å endre på den regulære serietabellen har gått ut på dato, disker OSI opp med en gruminnsats. Det tidvis dampet av entusiasme, uten av det kokte over for studentene. Flere sett ga ikke mer søl.

Men forretten ga sure oppstøt for gjestene. En dose dipper og sure blokker ga 2-7. Men ballservitør Hoff ville det annerledes. Han desinfiserte Koll-angrepet med en solid blokkrekke. Laget hengte seg på og viste en råskap svært ulik bordmanerer. En tidligere OSI-trener på hjemmelaget sender i vei noen flamberte utbrudd, som blir representativt for resten av settet. OSI tilbyr en kombo med fløtegratinert angrep og gourmet-forsvar.

Andre sett rulles ut på midten. Koll har noe i gjære, og hever raskere. OSI brenner noen baller. Diagonal Sandvik har likevel noen kanelsnurrer på lager og legger Hoff fyrer opp i blokk. Middagsunderholdningen kom på stillingen 14-19. Her skiftet ballen halvdel 7-8 ganger etter store angreps- og ikke minst forsvarsprestasjoner. Det blir 15-19. Tross litt balldriks mot slutten, klarer Koll et take-away sett med overbevisende 20-25.

Tredjesett marineres jevnt, og Koll jevnt best i starten. Men halvfabrikater i idrettshall gir dårlig resultat på lav tenningsvarme, og OSI tar en oppskriftsmessig seier a la carte.

I fjerdesett virker Koll å ha blitt litt for møre og konsentrasjonen og kondisjonen halter noe. Men uryddige avslutninger og lav presisjon, gjør at hjemmelaget kan være chef-er og sørge for 25-18.

Det blir en kalori-rik dessert. Energiladede tiltak fra Koll og søtsure dommeravgjørelser gjorde at stillingen var 6-8 ved sidebytte. Men OSI ville ikke sitte igjen med regninga. Sandvik var med å dandere veien til utligning. Kant Førde, alias Utbryterkongen, pynter på resultatet med flere gjennom(blokk)trengende avslutninger. På 14 minutter vinner OSI 15-11.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron