OSI D2 på ranking i vakre Askim

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

OSI D2 på ranking i vakre Askim

Innlegg MariAsk » 08 Okt 2009, 11:39

3-4. oktober var det klart for ranking i Askim. D2 dro avgårde med masse pågangsmot etter en god treningskamp mot D3 kvelden før.

Vi tok to velfortjente seire i puljespillet, selv om vi ga fra oss litt for mange poeng til nyopprykkede Myrer og bunnlaget Hønefoss. Søndag var det klart for kvartfinale mot Koll 3, og denne dagen hadde vi også Astri med oss. Jeg skal innrømme at jeg ikke husker stort mer enn at spillet var bra. Kampen endte 2-0, og det var klart for semifinale. Der møtte vi Sentrum, som stilte med hele fem spillere. Det sies at det er lov i sesongens første ranking, hva vet vel jeg... Første sett endte 25-18 til D2, og i andre sett bestemte vi oss like greit for at Sentrum ikke trengte å få mer enn 8 poeng. Deretter ventet finale mot Bø. Vi ga fra oss første sett litt for lett, men hentet oss inn igjen i andre sett etter mye god volleyball. Tredje sett ble jevnt, og vi tapte til slutt 14-16 etter strålende innsats i alle ledd. Småbittert, men andreplass er slett ikke dårlig i sesongens første ranking.

Trykk og innsatsvilje har vi så det monner, og når vi blir tøffere på nettkant og bedre til å plassere har jeg stor tro på at OSI D2 blir å finne på toppen av tabellen! Veldig bra jobb av alle sammen!

For OSI: Sigrid Anna, Hanne, Cecilia, Justyna, Gro, Anneli, Helene, Astri (som tok avspasering fra jobb for å få med seg sluttspillet!) og Mari.

Mest minneverdige dommeravgjørelse: Da dommeren fra Hønefoss (som stilte opp som trener for damelaget sitt med knebeskyttere og full pakke) skjønte at han burde dømt blokk av Sigrid Annas legg to ganger, og derfor valgte å tro at neste ball fra motstanderen var ut for å skape balanse i regnskapet.

Mest minneverdige pause i spillet: Da nevnte dommer gikk ned fra stolen (midt i kampen) for å forklare Sigrid Anna hvordan vi burde endre oppstillingen vår for å gjøre det enklere for oss selv. Spesielt, men takk til skarru ha.

Brøleapen av en mann som trener Bø (etter å ha tatt av seg t-skjorta etter finalen): "Nå blir det fellesdusj, jenter!"
MariAsk
 
Innlegg: 3
Registrert: 05 Jan 2009, 02:13

Innlegg Jonas » 09 Okt 2009, 12:23

Flinke damer!
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron