Det er deilig å være student i Norge!

Sladder, sludder, snikksnakk, raseriutbrudd, syting, klaging, tøv, generell pludring og krasse kommentarer.

Moderator: Helle

Det er deilig å være student i Norge!

Innlegg Møkkamann » 18 Nov 2005, 14:26

Jeg vil bare å benytte anledningen til å takke Jens Stoltenberg og hans forbanna regjering. Mener han at jeg skal være fornøyd med 140 kr ekstra i mnd. Takk skal du faen meg ha Jens. Du er raus! Politikerne kunne kanskje gi litt mer penger til studentene isteden for å heve sin egen lønn mer enn alle andres. Dette er demokrati på sitt beste. Valgkampen består av å lure flest mulig idioter og så kan man gjøre som man vil etter man har vunnet valget og har flertall. Å øke støtten til Steinar og resten av studentene i osi med 140 kr i mnd er rett og slett det samme som å øke suppeandelen per pers på fattighuset med en halv spiseskje. Det er rett og slett bare håning. Så sier du kanskje at da du var student så var 140 kr mye, og det stemmer for da kostet faktisk kroneisen 1 kr. Nå koster den 14 opg det vil si at jeg bare får 10 is, mens du fikk 140. Det er ikke noen hemmelighet hvor pengene ble av da. Du brukte mange penger på å meske deg på Soria Moria sammen med en barnhagetante og en bondekjerring der dere "løste" regjeringskabalen. Du skjønner ikke engang hvordan kabal på pcen funker. Hvordan i all verden skal du kunne legge en regjeringskabal da?

143 kr økning hadde vært mye bedre for da kunne jeg tatt fire pils på pubben og allikevel hatt penger til banen hjem.

Jeg skal starte en forbanna revolusjon og kaste ut alt som er av politikere i dette landet. Eller enda bedre gi dem 8143 kr i mnd og tvinge dem til å bo på Sogn studentby (for du kan være helt sikker på at SiO kommer til å øke leia der med en 4-500 kr i mnd nå som studentene får 140 kr mer i mnd, det skulle jo bare mangle). Og ikke nok med det. Kristin Halvorsen skal få lov til å jobbe i barnehagen som hun er så glad i. Og ikke nok med det. Øystein Djupedal skal få lov til å gå på videregående. Så raus er jeg Jens. Møkkamann!

Takk til alle som tok seg tid til å lese mine skalige utspill og ha en fortsatt fin dag.

Skulle det være noe du/dere er oppgitt over så send meg en mail så skal vi se hva vi kan gjøre.'

Folkets Møkkamann
Møkkamann
 

Innlegg rasmus » 18 Nov 2005, 14:49

Synes Jens er en hyggelig mann, jeg. Møkkamann høres jo ut som en bondeknøl.

Karl Bjarne.
rasmus
Proff
Proff
 
Innlegg: 114
Registrert: 12 Apr 2005, 15:58

Innlegg rasmus » 18 Nov 2005, 14:52

Jeg tenker det er mer positivt å finne nye kallenavn på Bjarne Håkon Hansen. Pølse-Hansen er litt brukt opp. Møkkamann-Hansen går jo ikke, siden fyren ikke er landbruksminister lenger. Hørte i Hallo i uken at han selv forsøkte seg med Ansvars-Hansen, men jeg er sikker på at Møkkamann har noen bedre forslag. Kom med dem... Karl Bjarne?
rasmus
Proff
Proff
 
Innlegg: 114
Registrert: 12 Apr 2005, 15:58

Bli ved din lest!

Innlegg Gjest » 18 Nov 2005, 16:03

Til Møkkamann:
Dette er forumet til OSI volleyball. Hold deg til saken og bruk aggresjonen på banen! Skal du absulutt klage, så klag på noe OSI-volleyballrelatert som SIO eller forbundet. Det er nok å ta fatt i!

Og for å ha tatt det politiske:
Folk som er så priviligerte at de kan vase rundt på Blindern i årevis, gå på noen forelesninger og lese litt, mens de stort sett spiller volleyball og drikker øl bør være forsiktige med å kritisere de politikerne som gir dem muligheten til det..
Gjest
 

Innlegg Møkkamann » 18 Nov 2005, 16:25

Gjest er pingle. Du kan i det minste si hvem du er.

Jeg skriver hva jeg vil hvor jeg vil. Det er foreløpig et fritt land. Mange av trådene her har ikke noe med volleyball å gjøre.

Jeg regner med at gjest enten er medlem av LO, bonde eller småbarnsforelder uten barnhageplass.

Alle som ikke liker at det jeg skriver kan komme til meg å ta det opp, men ikke prøv dere med noen pinglete "ikke gjør sånn" på forumet.

Møkkamann (ja dere vet hvem jeg er)
Møkkamann
 

Innlegg Møkkamann » 18 Nov 2005, 16:26

Jeg kritiserer jo SiO også.....NEK!
Møkkamann
 

Innlegg Jonas » 18 Nov 2005, 19:22

Hahaha!

Jeg digger møkkamann! Dette er politisk harselas som er god musikk i mine ører. Møkkamannen har jo egentlig ganske rett da. Det er om å gjøre å lure flest mulig tullinger og deretter gjøre helt motsatt av det du sier. Men nå skal det jo faktisk nevnes at det er bedre at de gjør det motsatte av det de sa, enn det de faktisk sa at de skulle.

Jeg synes kanskje det er på plass å kødde litt med 6timers dagen også, Møkkamann. Det er sikkert mange som synes det høres kjempefint ut. Hva heter hun fornyelsesministeren igjen? Jaja, uansett...hun sier som følger: "Slapp av, det skal ikke være full skala på dette. Det er bedre å lykkes i små porsjoner enn å mislykkes i stor skala". Det er jo en utrolig fin måte å si dette på: "Hold kjeft a! Vi vet dette går til helvete hvis vi innfører det på ordentlig. Men vi må jo late som vi har tenkt til det."

Beskrivelsen om at 6timersdagen er som et kinderegg er jo også veldig interessant. Kinderegg er sikkert kjempefint for norsk økonomi og vår framtid. Ja til Kinderegg!

Forøvrig synes jeg Kristin har overrasket positivt ved å gi litt skattelette til de som tjener bra her i landet. På tide å la folk som er flinke tjene litt på det isteden for å misunne de.

Og møkkamann! Hvis det er så ille med 140kr ekstra i måneden. Flytt til Mexico. Her koster en halvliter cola 2 kroner og 80 øre.
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge

Innlegg Møkkamann » 18 Nov 2005, 19:37

Jeg sier ikke at det er ille å få 140 kr mer, men det jeg sier er at det er latterlig å gå ut med høy sigarføring og love masse shit, og så kommer det 140 kr. Hva vil de at jeg skal gjøre? Legge meg på kne å kysse føttene deres? Å så rause dere er! Dere bestemmer at dere selv skal få mer penger og siden dere sa at studentene skulle få mer penger så gir dere dem 140 kr mer i mnd. Pluss at 6 timers dagen kommer sikkert bare til å gjelde for politikere og buisnessfolk sånn at de får to timer til å høvle over en eller annen elsker før kona kommer hjem etter å ha hentet ungene i barnehagen.

Saklig som alltid...
Møkkamann
 

Innlegg Jonas » 19 Nov 2005, 05:05

Hehe...mulig statens arbeidere har lyst på 6timers dager, men jeg tror det er svært få "business-folk" som er så veldig lystne på det. Samsvarer nemlig særdeles dårlig med god business, og penger inn.
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge


Gå til Sigarettes & Alcohol

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron