Dokument sist endret: 3.8.2016 kl. 19.04
facebook OSI kickass volleyball

Praktisk informasjon om lag

Sportslig

Vi har 4 herrelag, 7 damelag og 2, nybegynnerlag. Vi oppfordrer alle til å være ambisiøse under uttaket, det skader ikke å prøve! Selv om man kanskje ikke kommer med på det aktuelle laget vil uttakstreningene ha gitt god erfaring og kanskje bedret det sosiale mellom lagene.

Uttak

Organisert trening, inkludert uttak starter som regel i uke 33. Uttaket foregår på den måten at spillere møter på treningene til laget de helst vil spille for. Dersom nivået ikke passer, vil trener etter hvert gi beskjed om dette. Uttaket på lagene med høyest nivå (elite/1.divisjon) gjøres ferdig først. Deretter følger lagene i 2.divisjon, 3.divisjon og til slutt 4. divisjon. Nybegynnerlagene tar ikke uttak, men det kan settes en begrensning på antall deltakere. Lagets trenere er ansvarlig for uttak av spillere til laget. Styret har laget noen retningslinjer. Disse retningslinjene er kun veiledende, trenerne har fremdeles siste ord:

Henvend deg til trener ved det aktuelle laget dersom du ikke er student ved SiO. Treneren vil gå videre til styret for godkjenning av ikke-studenter.

Etter at laget er satt har alle lag et lagmøte hvor hver person får én oppgave (Oppmann, lisensansvarlig, ballansvarlig, draktansvarlig, dommeransvarlig, reiseansvarlig, etc.)

Divisjonsspill

Nybegynnerlaget og paravolley har kun én trening i uka og deltar ikke i divisjonsspill. De resterende lagene, D1-7 og H1-4 er alle påmeldt divisjonsspill på landsbasis eller regionsbasis.

Man plikter å informere trener om man ikke kan delta på kamper gjennom sesongen.

Funksjonærer

Alle lag arrangerer hjemmekamper i løpet av sesongen og trenger i den sammenheng hjelp fra andre lag til å bidra med funksjonærer. Som en tommelfingerregel er disse lagene funksjonærer for hverandre: H1/D1, H2/D2, H3/D3, H4/D4, D5/D6. Vær behjelpelig når noen spør om du kan stille opp

Kalender

Hvert lag har hver sin kalender. Her skriver man navnet sitt under kommer/kommer ikke slik at treneren får en lettere jobb med å legge opp økter. Passordet for de ulike lagene er H1: osiH1, D1: osiD1 osv. Nybegynnere: osiNB. Vær så snill og benytt dere av denne!

Mailinglister

Ved begynnelsen av sesongen skriver du mailen din til treneren din, slik at du blir meldt på en mailingliste. Her kommer det info fra henholdvis styret, trener og laget ditt. Du kan også selv melde deg av/på en mailingliste; se veiledning under "E-postlister".

Facebook

OSI Volleyball har en facebookside hvor det legges ut nyheter og generell informasjon fra styret. I tillegg har vi en facebookgruppe der styret og medlemmer legger ut informasjon, morsomme innlegg, vilder etc. Gruppa heter ”OSI – Kickass volleyball”. Her skjer det mye, så meld deg inn her! :)