Dokument sist endret: 3.2.2015 kl. 12.06
facebook OSI kickass volleyball

Sosialt

I løpet av sesongen arrangeres en rekke sosiale arrangementer for volleyballgruppa. Dette gir spillere på ulike nivåer muligheten til å bli bedre kjent med de ulike spillerne i klubben, i tillegg til de på eget lag. Vi er ca. 200 medlemmer i OSI Volleyball og det sosiale miljøet er utrolig viktig for oss! Det har alltid vært et stort fokus på det sosiale, noe vi kommer til å fortsette med i årene fremover.

Treningssamling

På starten av sesongen tilbringer vi en helg i Domus Athletica, hvor vi gjennomfører flere treningsøkter, sosiale tiltak som rebusløp, quiz og teambuilding-oppgaver og blir kjent med nye og gamle spillere i OSI!

Bayer-Cup

To ganger i løpet av sesongen arrangeres det Bayer-cup på Blindern Athletica. Der spiller vi en internturnering hvor lagene blir delt inn med deltakere fra ulike nivåer/lag. Etter cupen drar vi samlet ut på campus og fortsetter festlighetene med pizza og moro.

Julebord

I desember er det klart for julebord! Dette er en stor tradisjon i OSI Volleyball og alltid en kjempesuksess! Vi koser oss sammen med julemat, kaker, taler, musikk og dans og holder på til langt på natt. Før julebordene arrangerer de fleste lagvors for spillere på egne lag.

Sommeravlutning

På slutten av sesongen har vi sommeravslutning. Dette er en kombinasjon av trening og moro rett før sommerferien. Vi spiller volleyball, griller og koser oss sammen i det fine været for å takke for sesongen som har vært.